![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мені потрібно драйвери для NVIDIA GeForce 7300 LE карти. Я подивився на сайт NVIDIA Didn't але я знаю, які з них вибрати. може хто-небудь допомогти PLS? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тут> http://www.nvidia.co.uk/page/drivers.html
Потім у полях нижче ви хочете> Графічний драйвер> GeForce 7 Series> Потім виберіть операційну систему> натисніть кнопку Перейти На екрані, який слід в розділі "Завантаження" Вибір "основний сайт". Взяти умови ліцензійної угоди та збережіть файл на робочому столі. Потім запустіть програму і виконайте вказівки на екрані. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Чи має значення, якщо їм у США? І це допоможе з іграми? |
|
| |||
| |||
| Якщо в США тільки на> http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp Тим же інструкцій. Так, це допоможе в іграх, багато водіїв з роздрібною упаковці є застарілими, коли ви купуєте продукт, цей пункт можна було б на вулиці та на полиці тижнів або місяців. |
|
| |||
| |||
| Wow. Вони повинні були оновлені або щось, тому що вчора, коли я пішов на те ж місце, вони не мали GeForce 7 драйверів для Vista, 32bit & 64bit. EDIT: Дякую за допомогу |
|
| |||
| |||
| Thats гарні новини, рада, що ваша в актуальному стані. Немає проблем. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Де знаходяться драйвери? | Jack06 | Операційні системи Windows | 3 | 12 грудня 2007 08:59 |
| Ніяких драйверів! | mxmad32 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 30 | 25 листопада 2007 12:37 |
| Драйвери для мого нового ПК. | Tronix | Мультимедіа & кодеки | 14 | 18 листопада 2007 12:23 |
| CD & DVD Драйвера | scurr | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 8 | 13 жовтня 2007 02:50 |
| Драйвери ATI | Агон | Графічні карти & Монітори | 3 | 16 серпня 2007 17:30 |
| Різьба Інструменти | |
| |