![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Знам, че това може да изглежда доста задачи, но не мога да го направя.
|
| |||
| |||
| Проверете RadarSync http://www.radarsync.com/ |
|
| |||
| |||
| Благодаря, но това isn't какво Търся. Аз арго действително използване на компютър до Коледа, аз искам да kno водачите, които са необходими за него, за да ги изгори върху DVD диск и да инсталирате този ден, вместо да търсят наоколо и изтеглянето им. Благодарение обаче. |
|
| |||
| |||
Какво те кара да мислиш, ще трябва да се актуализира на всеки диск на чисто нов компютър?Или съм липсва нещо тук. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравей Tronix. В този случай не може да бъде много по точка. 1) Вие сте изкупуване на целия компютър, така всички драйвери, необходими ще идват предварително инсталирани. И всеки строител заслужава си сол ще се инсталира най-актуални за теб. 2) Водачите на превозно средство, се промени много бързо, най-новият не е най-новото за дълго. 3) Единственото нещо, в този списък се нуждаете от водач на моторно превозно средство за (фърмуер е различен народ) е графична карта, така че просто посетете уебсайта NVidia за това. 4) останалата част от елементите не изискват водачите като такива, windows'll ги сортирате за вас (в случая на оптичен)
|
| |||
| |||
| Благодаря ви много! Въпреки, системата hasn't получи предварително инсталиран Windows, той е изпращането ми да инсталирате диск. но, както ти каза, че ще се нуждаете от инсталирането на драйвера GFX карта? |
|
| |||
| |||
| Мда.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие ще трябва производители драйвери за дънни платки и графични карти, и двамата ще се доставят с машината върху CD или да бъде свален от Интернет, след инсталиране на Windows.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Както по-горе, в случай, че имате дънната диск, това трябва да съдържа драйвери чипсет, LAN, SATA, аудио и други и графична карта на водача (ако не е включен диск) може да бъде изтеглен тук:
| |||
| |||
| Вие ще искате да посетите Windows Update веднага след инсталацията, за да имат всички критични актуализации, че дискът не може да включва. Също така виж тази тема Съхраняване Yourself Сейф в интернет за да се уверете, че вашата сигурност е здраво. Нови компютри могат да бъдат най-voulnerable на зловреден софтуер, тъй като те обикновено идват с най-минимално ниво на сигурност Apps. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Къде са шофьори? | Jack06 | Windows операционни системи | 3 | 12 Дек 2007 08:59 |
| Не шофьори! | mxmad32 | Лаптопи, Mobiles & текст | 30 | 25 ноември 2007 12:37 |
| CD & DVD Драйвери | scurr | Дискове & сменяемите носители | 8 | 13 Окт 2007 02:50 |
| ATI драйвери | Agon | Графика на карти & Монитори | 3 | 16-то Aug 2007 17:30 |
| Водачите Помощ | Jake2392 | Мултимедия & Codecs | 5 | 18 април 2007 12:21 |
| Нишка Инструменти | |
| |