![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vím, že to může zdát dost úkol, ale nemohu to udělat.
|
|
|||
|
|||
|
Podívejte se RadarSync http://www.radarsync.com/
|
|
|
|||
|
|||
|
Díky, ale tato isnt co jsem hledal. I cant skutečně používat počítač do Vánoc, chci KNO ovladačů, které jsou nezbytné pro to, abych je vypálit na DVD disk, a nainstalovat ten den namísto vyhledávání a stahování kolem nich.
Díky ThO. |
|
|
|||
|
|||
Proč si myslíte, že budete muset aktualizovat každý disk na zbrusu nový počítač?Nebo jsem něco tady chybí. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ahoj Tronix.
V takovém případě nemusí být mnohem bodu. 1) Jste nákupu PC celek tak, žádné ovladače zapotřebí přijde pre-nainstalovány. A veškeré jejich jmění stavitel sůl nainstalovat nejaktuálnější pro vás. 2) Řidiči poměrně rychle změnit, nejmladší, není nejnovější dlouho. 3) Jediné, co na tomto seznamu je třeba ovladač pro (firmware je jiný lidi) je grafická karta, takže stačí navštívit webové stránky Nvidia to za to. 4) ostatní položky nevyžadují ovladače jako takové, windows'll setřídit pro vás (v případě optického)
|
|
|
|||
|
|||
|
Děkuju moc!
Ačkoliv se systém dostal hasn't Windows pre-nainstalovány, je odesílání mi nainstalovat Disk. ale, jak jste říkal, já bych jen potřebujete GFX karty řidiče instalaci? |
|
|
|||
|
|||
|
Yup.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Budete potřebovat pouze výrobce ovladačů pro základní desky a grafické karty, jak budou dodávány se strojem na CD nebo lze stáhnout z internetu po instalaci Windows.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jak je uvedeno výše, za předpokladu, máte základní desku disk, to by mělo obsahovat čipset řidičů, LAN, SATA, Audio atd. a ovladač grafické karty (pokud není disk v ceně) si můžete stáhnout zde:
|
|||
|
|||
|
Budete chtít navštívit Windows Update ihned po instalaci, aby zajistily, máte všechny důležité aktualizace, že disk nemusí obsahovat.
Také se toto vlákno Vedení Yourself nouzovém On The Web aby se ujistil, vaše bezpečnost je napjatá. Nové počítače může být nejvíce voulnerable se malware, jak obvykle přicházejí s nejvíce minimální částka jistoty apps. |