![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γνωρίζω ότι αυτό μπορεί να φαίνεται αρκετά το έργο, αλλά δεν μπορώ να το κάνω.
|
| |||
| |||
| Check out RadarSync http://www.radarsync.com/ |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ, αλλά αυτό isn't τι Ψάχνω για. I επίκλιση πραγματικά χρήση του υπολογιστή μέχρι τα Χριστούγεννα, θα ήθελα να KNO οι οδηγοί, οι οποίοι απαιτούνται για αυτό, ώστε να μπορώ να τις γράφουν σε DVD δίσκο, και να εγκαταστήσετε αυτή την ημέρα αντί για την αναζήτηση γύρω και λήψη τους. Χάρη μολονότι. |
|
| |||
| |||
Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι θα πρέπει να ανανεώνονται κάθε δίσκο σε ένα ολοκαίνουργιο υπολογιστή;Ή μήπως είναι κάτι που λείπει εδώ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια Tronix. Στην περίπτωση αυτή μπορεί να μην υπάρχουν πολλά σημείο. 1) Είσαι ολόκληρη την αγορά του υπολογιστή, ώστε κάθε οδηγοί θα χρειάζεται να προ-εγκατεστημένο. Και κάθε δημιουργός της αξίας τους σε αλάτι θα εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη για σας. 2) Οι οδηγοί της αλλαγής μάλλον γρήγορα, τα νεότερα δεν είναι η τελευταία για πολύ. 3) Το μόνο πράγμα στον κατάλογο αυτό πρέπει ο οδηγός για (firmware είναι διαφορετικά παιδιά) είναι η κάρτα γραφικών, έτσι απλά επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Nvidia για αυτό. 4) το υπόλοιπο από τα στοιχεία που δεν απαιτούν από τους οδηγούς ως τέτοια, windows'll είδος τους για σας (στην περίπτωση της οπτικής)
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ πάρα πολύ! Μολονότι, το σύστημα hasn't έχεις την προ-εγκατεστημένα τα Windows, θα την αποστολή μου για την εγκατάσταση του δίσκου. αλλά, όπως είπατε, θα πρέπει απλώς το GFX κάρτα οδηγού εγκατάσταση; |
|
| |||
| |||
| Ναι.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα πρέπει μόνο οι κατασκευαστές των οδηγών για τη μητρική πλακέτα και κάρτα γραφικών, τόσο που θα έρθει με τη μηχανή σε CD ή μπορείτε να το κατεβάσετε από το Διαδίκτυο, μετά την εγκατάσταση των Windows.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όπως και παραπάνω, με την υπόθεση της μητρικής πλακέτας σας δίσκο, αυτό θα πρέπει να περιλαμβάνει το chipset οδηγούς, Lan, SATA, Audio κ.λπ., καθώς και η Κάρτα γραφικών οδηγού (εάν δεν συμπεριλαμβάνεται στο δίσκο) μπορείτε να κατεβάσετε εδώ:
| |||
| |||
| Μπορείτε να επισκεφθείτε το Windows Update αμέσως μετά την εγκατάσταση για να βεβαιωθείτε ότι έχετε όλες τις κρίσιμες ενημερώσεις ότι ο δίσκος δεν μπορεί να περιλαμβάνει. Επίσης, δείτε αυτό το νήμα Κρατώντας Yourself Safe On The Web για να βεβαιωθείτε ότι η ασφάλεια είναι σφιχτό. Νέα υπολογιστών μπορεί να είναι οι πιο voulnerable με κακόβουλο λογισμικό που συνήθως έρχονται με το πιο ελάχιστο ποσό της εγγύησης Apps. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πού είναι οι οδηγοί; | Jack06 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 12 Δεκ. 2007 08:59 |
| Δεν οδηγούς!! | mxmad32 | Laptops, Κινητά & PDA | 30 | 25 Νοε 2007 12:37 |
| Οδηγοί CD & DVD | scurr | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 8 | 13 Οκτ 2007 02:50 |
| ATI Drivers | AGON | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 16 Αυγ 2007 17:30 |
| Οδηγοί Βοήθεια | Jake2392 | Multimedia & Codecs | 5 | 18 Απρ 2007 12:21 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |