![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| JA znati ovaj svibanj izgledaju poprilično zadatak, ali ne mogu učiniti.
|
| |||
| |||
| Check out RadarSync http://www.radarsync.com/ |
|
| |||
| |||
| Hvala, ali to nije ono što sam obličje za. JA licemjerje zapravo koristite računalo do Božića, želim kno vozača koji su potrebni za to tako da sam se spali ih na DVD disk i instalirati taj dan umjesto okolo pretražuju i preuzimanje njih. Hvala mada. |
|
| |||
| |||
Zašto misliš da ćete morati ažurirati svaki pogon na potpuno novo računalo?Ili sam ja nešto nedostaje ovdje. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Tronix. U tom slučaju ne postoji svibanj biti mnogo točku. 1) You're kupovine pc cjelini tako bilo koji vozača potrebno doći će pre-installed. Graditelj vrijedi i za sve njihove soli će instalirati najnoviju za vas. 2) vozača, a ne brzo mijenjati, najnoviju nije najnoviju dugo. 3.) Jedina stvar na tom spisku potreban vam je driver za (firmware je različit narod) je grafička kartica, tako da samo posjetite Nvidia web stranice za to. 4) ostale predmete ne zahtijevaju drivere kao takva, windows'll poredati ih za vas (u slučaju optičkog)
|
| |||
| |||
| Hvala puno! Iako, sustav hasn't got Windows prethodno instaliran, on je slanjem mene to uvesti koga u službu disk. ali, kako je rekao, ja bi samo GFX kartice potrebno je da instalirate upravljački program? |
|
| |||
| |||
| Yup.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bit ćete samo trebate drivere za proizvođača matične ploče i grafičke kartice, oba će se isporučuje uz stroj na CD-u ili se može skinuti s interneta nakon instalacije sustava Windows.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kao što je gore navedeno, uz pretpostavku imate matične ploče diska, ovo bi trebao sadržavati chipset drivere, LAN, SATA, audio i sl. Grafička kartica vozača (ako ne disk uključen) možete skinuti ovdje:
| |||
| |||
| Ćete htjeti posjetiti Windows Update odmah nakon instalacije kako bi bili sigurni da imate sva kritična ažuriranja koja disk svibanj ne uključuje. Također pogledajte ovaj thread Imajući Yourself Sef na Webu kako bi bili sigurni da vaše sigurnosti je tesno. Nova računala mogu biti najviše voulnerable za štetne sadržaje, kao što obično dolaze s najviše minimalni iznos sigurnost apps. |