![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tudom, ez úgy tűnik, elég feladat, de nem tudok csinálni.
|
| |||
| |||
| Kijelentkezés RadarSync http://www.radarsync.com/ |
|
| |||
| |||
| Kösz, de ez isnt what I'm looking for. I cant használni, amíg a számítógép karácsonyt, akarok KNO a vezetők, amelyek szükségesek, hogy úgy tudom égetni őket rá a DVD-lemezt, és telepíteni, hogy a nap helyett a keresést körül és letöltésére is. Köszönet tho. |
|
| |||
| |||
Miért gondolja, akkor a frissítést minden meghajtó egy vadonatúj számítógépet?Vagy én vagyok a hiányzó valamit. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szia Tronix. Ebben az esetben nem lehet sok pontot. 1) Te a felvásárlás a pc egész így a sofőrök szükség lesz előre telepítve. És minden földmérő megéri, hogy a só majd telepítse a legújabb Önnek. 2) A járművezetők változások meglehetősen gyorsan, a legújabb, nem a legújabb sokáig. 3) Az egyetlen dolog a listán, akkor a járművezetőnek a (firmware különböző emberek) a grafikus kártya, így csak a látogatás Nvidia honlapján ezt. 4) a többi elem nem igényelnek, mint például a járművezetők, windows'll egyfajta ki az Ön számára (ha az optikai)
|
| |||
| |||
| Köszönöm szépen! Bár a rendszer hasn't got a Windows előre telepítve, akkor a küldő nekem telepíteni a lemezről. De, mint mondta, azt csak egyszer kell a Gfx card driver telepítése? |
|
| |||
| |||
| Aha.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lesz elég gyártók mozgatórugói az alaplap és a grafikus kártya is lesz ellátva a készülék CD-n, vagy letölthető az internetről a Windows telepítése után.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mivel a fent említett, feltételezve, akkor az alaplap lemezen, ez tartalmazza a sofőrök chipset, LAN, SATA, Audio, stb, és a grafikus kártya driver (ha nincs lemez tartalmazza) letölthető itt:
| |||
| |||
| Meg akarom látogatni a Windows Update rögtön a telepítés után, hogy biztosítsa Önnek minden kritikus frissítéseket, hogy a lemez nem tartalmaz. Lásd még e téma Maradjunk Yourself Biztos a világhálón annak biztosítására, hogy a biztonság szorosan. Új számítógépeken lehet a legtöbb voulnerable a rosszindulatú szoftverek, mivel általában a legtöbb minimum biztonsági apps. |