![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš žinau, tai gali atrodyti gana užduotis, bet aš negaliu to padaryti.
|
| |||
| |||
| Check out RadarSync http://www.radarsync.com/ |
|
| |||
| |||
| Ačiū, bet šis forget what I'm looking for. I cant faktiškai naudotis kompiuteriu iki Kalėdų, aš noriu KNO tvarkykles, kurios yra būtinos dėl to, kad galėčiau įrašyti juos į DVD diską, ir įdiegti tą pačią dieną, o ne ieškoti aplink ir parsisiųsti juos. Thanks tho. |
|
| |||
| |||
Ką daro manote, kad jums teks atnaujinti visas diskas naują kompiuterį?Arba aš kažko čia trūksta. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Tronix. Tokiu atveju gali būti daug prasmės. 1) Jūs perkate kompiuterį, kad nors visos vairuotojams reikalingos bus iš anksto įdiegta. Ir bet verta jų druskos statybininkas bus įdiegti naujausi jums. 2) Vairuotojai keičiasi gana greitai, naujausias ne ilgam naujausias. 3) Vienintelis dalykas, į šį sąrašą reikia už (firmware vairuotojas yra skirtingi žmonės) yra video korta, todėl eikite NVIDIA svetainę už tai. 4) dėl daiktų poilsio nereikia vairuotojų, pavyzdžiui, windows'll Rūšiuoti juos už jus (kai optinis atveju)
|
| |||
| |||
| Ačiū labai! Nors, sistemos hasn't got anksto įdiegtos "Windows", jis atsiuntė man įdiegti diske. bet, kaip sakei, aš norėčiau tik reikia GFX plokštę įdiegti? |
|
| |||
| |||
| Yup.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums reikės tik gamintojai vairuotojų plokštės ir vaizdo plokštės, tiek bus tiekiama į CD mašinoje ar galima atsisiųsti iš interneto, įdiegus "Windows".
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kaip ir pirmiau, darant prielaidą, kad turite diską, plokštę, tai turėtų būti chipset tvarkykles, LAN, SATA, Audio ir tt ir grafikos plokštę (jei diskas nėra įtraukti) galima parsisiųsti čia:
| |||
| |||
| Jūs galite apsilankyti "Windows Update" iš karto po įdiegimo, siekiant užtikrinti turite visus kritinius atnaujinimus, kad diskas negali būti. Taip pat žiūrėkite šioje temoje Išlaikyti Yourself saugiam internete sitikinti, kad saugumas yra trumpas. Nauji kompiuteriai gali būti labiausiai voulnerable su žalinga programine įranga, nes jie paprastai būna su dauguma minimali suma saugumo programas. |