![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es zinu, tas var likties diezgan uzdevums, bet es nevaru darīt.
|
| |||
| |||
| Check out RadarSync http://www.radarsync.com/ |
|
| |||
| |||
| Paldies, bet tas isn't to, ko es meklēju. I cant faktiski izmantot datoru līdz Ziemassvētkiem, es gribu KNO vadītājiem, kas ir vajadzīgi tā, lai es varētu ierakstīt uz DVD disku un instalēt šo dienu vietā, lai meklētu apkārt un lejupielādi. Thanks tho. |
|
| |||
| |||
Kas padara jūs domājat, ka jums būs jāatjaunina ik vadīt ar pavisam jaunu datoru?Or am I missing something here. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Tronix. Šādā gadījumā nevar būt daudz punktu. 1) Jūs esat pērk pc viss tāpēc jebkurš draiveru, kas būs iepriekš instalēta. Un visiem vērts to sāls būvētājs būs instalēt jaunāko jums. 2) Autovadītāji diezgan ātri mainīties, jaunākā nav jaunākā ilgi. 3) Vienīgais, kas šajā sarakstā ir nepieciešams draiveris (programmaparatūra ir atšķirīga ļaudīm) ir grafikas karte, tāpēc apmeklējiet Nvidia's tīmekļa vietnes. 4) par preču atpūtas nepieprasa autovadītājiem, kā, piemēram, windows'll šķirot tos par Jums (jo gadījumā optical)
|
| |||
| |||
| Thankyou very much! Tomēr sistēma hasn't got Windows iepriekš instalētām, viņš mani sūtīja, lai instalēt diska. bet, kā jūs teicāt, es tikai nepieciešams GFX kartes draiveri instal? |
|
| |||
| |||
| Yup.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums būs nepieciešams tikai ražotāji vadītājiem mātesplati un grafikas karte, gan nāks piegādā kopā ar mašīnu uz CD vai ko var lejupielādēt no interneta pēc instalēšanas Windows.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kā minēts iepriekš, pieņemot, ka jums ir mātesplates disku, tas būtu jāietver Chipset draiveri, LAN, SATA, Audio utt Graphics Card vadītāja (ja nav disks ieskaitot) var lejupielādēt šeit:
| |||
| |||
| Jūs vēlaties apmeklēt Windows Update uzreiz pēc instalācijas, lai nodrošinātu jums ir visas kritiskos atjauninājumus, ka disks var neiekļaut. Apskatiet arī šo pavedienu Turot Yourself Safe On Web lai pārliecinātos, vai jūsu drošība ir saspringts. Jaunus datorus var visvairāk voulnerable ļaunprātīgas programmatūras, jo tie parasti nāk ar lielāko minimālo nodrošinājuma summa progr. |