![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wiem, że to może wydawać się dość zadanie, ale nie mogę zrobić.
|
| |||
| |||
| Check out RadarSync http://www.radarsync.com/ |
|
| |||
| |||
| Dzięki, ale to isnt What I'm Looking For. I cant faktycznie korzysta z komputera do Bożego Narodzenia, chcę kno sterowniki, które potrzebne są dla niego tak mogę nagrywać je na dysku DVD i zainstalować ten dzień zamiast wyszukiwania i pobierania wokół nich. Dzięki tho. |
|
| |||
| |||
Co sprawia, że myślisz będziesz musiał zaktualizować każdy dysk na nowy komputer?Or am I missing something here. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Tronix. W takim przypadku nie może być większego sensu. 1) You're zakupu komputera całość, tak wszystkie sterowniki potrzebne będą fabrycznie zainstalowane. Oraz wszelkie budowniczy warto ich soli zainstaluje najnowszego dla Ciebie. 2) Sterowniki zmienić dość szybko, nie jest najnowsza najnowsze długo. 3) Jedyną rzeczą, na tej liście jest potrzebny sterownik (oprogramowanie jest inny folks) jest kartą graficzną, więc wystarczy odwiedzić stronę internetową Nvidia do tego. 4) reszta elementów nie wymaga sterowników jako takie, windows'll sortować je dla Ciebie (w przypadku optycznego)
|
| |||
| |||
| Dziękuje bardzo! Chociaż system Windows hasn't got preinstalowane on wysyłanie do mnie do zainstalowania dysku. ale, jak powiedział pan, ja bym tylko potrzebne GFX zainstalowaniu sterownika karty? |
|
| |||
| |||
| Yup.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Będzie tylko sterowniki dla producentów płyt głównych i kart graficznych, jak będzie dostarczany z komputera na płytę CD lub można pobrać z Internetu po zainstalowaniu systemu Windows.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jak wyżej, przy założeniu, że masz dysk płyta ta powinna zawierać sterowniki chipsetu, LAN, SATA, audio itp. i sterownika karty graficznej (jeśli nie ma dysku w zestawie) można pobrać tutaj:
| |||
| |||
| Użytkownik ma do odwiedzenia witryny Windows Update od razu po instalacji, aby upewnić się, że wszystkie aktualizacje krytyczne, że dysk nie może zawierać. Także ten wątek Prowadzenie Yourself Bezpieczny w sieci aby upewnić się, że bezpieczeństwo jest napięty. Nowe komputery mogą być najbardziej voulnerable do złośliwego oprogramowania, gdyż zazwyczaj pochodzą z najbardziej minimum bezpieczeństwa apps. |
![]() |
|
| Zakładki |