![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stiu ca poate parea destul de o sarcină, dar nu pot să o fac.
|
| |||
| |||
| Check out RadarSync http://www.radarsync.com/ |
|
| |||
| |||
| Multumesc, dar acest isnt ce Caut. Eu cant de fapt utiliza Computer pana la Craciun, vreau să kno driverele care sunt necesare pentru el ca sa ma pot arde-le pe un disc DVD-ului, şi a instala în acea zi în loc de căutare şi descărcarea în jurul ei. Multumesc Thợ. |
|
| |||
| |||
Ce te face să crezi că va trebui să-şi actualizeze în fiecare unitate pe un nou calculator?Sau sunt eu aici lipseşte ceva. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tronix Max. În acest caz, este posibil să nu existe mult punct. 1) Sunteţi de cumpărare de bucăţi întregi astfel încât orice driver-ele necesare vor veni pre-instalat. Şi orice constructor de valoare lor de sare se va instala cele mai curente pentru tine. 2) Drivere schimba destul de rapid, cel mai nou nu este cel mai nou pentru mult timp. 3) Singurul lucru de pe această listă, aveţi nevoie de un driver pentru (firmware este diferită oameni) este de placă grafică, asa ca vizita pe site-ul Nvidia pentru asta. 4) restul de elemente nu au nevoie de drivere ca atare, windows'll fel-i pentru tine (în caz de optica)
|
| |||
| |||
| Multumesc foarte mult! Deşi, sistemul hasn't ai Windows pre-instalat, el trimite-mi de a instala pe disc. dar, aşa cum aţi spus, am nevoie numai de-ar GFX card de conducător auto instalarea? |
|
| |||
| |||
| Da.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ai nevoie doar de producători va drivere pentru placa de bază şi placă grafică, ambele furnizate vor veni cu maşina de pe CD-ul sau poate fi descărcat de pe Internet după instalarea Windows.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ca mai sus, presupunând că aveţi placa de bază pe disc, acest lucru ar trebui să conţină chipset drivere, LAN, SATA, audio etc şi placă grafică driver (în cazul în care nu sunt incluse pe disc) poate fi descarcat de aici:
| |||
| |||
| Veţi dori să vizitaţi Windows Update imediat după instalare pentru a vă asigura că au toate actualizările critice că discul nu poate cuprinde. De asemenea, a se vedea acest thread Păstrarea Safe-te de pe Web pentru a vă asigura că securitatea este strans. New calculatoarele pot fi cel mai voulnerable pentru a malware-ului, deoarece de obicei, vin cu cea mai mare cantitate minimă de securitate apps. |