![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Viem, že to môže zdať dosť úlohu, ale nemôžem to urobiť.
|
| |||
| |||
| Pozrite sa RadarSync http://www.radarsync.com/ |
|
| |||
| |||
| Vďaka, ale táto isnt čo som hľadal. I cant skutočne používať počítač do Vianoc, chcem KNO ovládačov, ktoré sú potrebné na to, abych je vypáliť na DVD disk, a nainstalovat ten deň namiesto vyhľadávanie a sťahovanie okolo nich. Vďaka Tho. |
|
| |||
| |||
Prečo si myslíte, že budete musieť aktualizovať každý disk na zbrusu nový počítač?Alebo som niečo tu chýba. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Tronix. V takom prípade nemusí byť oveľa bodu. 1) Ste nákupe PC celok tak, žiadne ovládače potrebné príde pre-nainštalované. A všetky ich imanie stavitel soľ nainštalovať najaktuálnejšie pre vás. 2) Vodiči pomerne rýchlo zmeniť, najmladší, nie je najnovšie dlho. 3) Jediné, čo na tomto zozname je potrebné ovládač pre (firmware je iný ľudí) je grafická karta, takže stačí navštíviť webové stránky Nvidia to za to. 4) ostatné položky nevyžadujú ovládače ako také, windows'll zotrieďiť pre vás (v prípade optického)
|
| |||
| |||
| Děkuju moc! Hoci sa systém dostal hasn't Windows pre-nainštalované, je odosielanie mi nainštalovať Disk. ale, ako ste říkal, já bych len potrebujete GFX karty vodiča inštaláciu? |
|
| |||
| |||
| Yup.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Budete potrebovať len výrobca ovládačov pre základné dosky a grafické karty, ako sa budú dodávať so strojom na CD alebo sa dajú stiahnuť z internetu po inštalácii Windows.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako je uvedené vyššie, za predpokladu, máte základnú dosku disk, to by malo obsahovať čipset vodičov, LAN, SATA, Audio atď a ovládač grafickej karty (pokiaľ nie je disk v cene) si môžete stiahnuť tu:
| |||
| |||
| Budete chcieť navštíviť Windows Update ihneď po inštalácii, aby zabezpečili, máte všetky dôležité aktualizácie, že disk nemusí obsahovať. Tiež sa toto vlákno Vedenie Yourself núdzovom On The Web aby sa ubezpečil, vaša bezpečnosť je napätá. Nové počítače môže byť najviac voulnerable sa malware, ako zvyčajne prichádzajú s najviac minimálna čiastka zábezpeky apps. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Kde sú vodiči? | Jack06 | Operačné systémy Windows | 3 | 12. decembra 2007 08:59 |
| Nie vodičov! | mxmad32 | Notebooky, Mobily a PDA | 30 | 25. novembra 2007 12:37 |
| CD & DVD Ovládače | scurr | Drives & Removable Media | 8 | 13. október 2007 02:50 |
| ATI ovládače | Agon | Graphics Cards & Monitory | 3 | 16. august 2007 17:30 |
| Ovládače Pomoc | Jake2392 | Multimedia & Kodeky | 5 | 18. apríla 2007 12:21 |
| Thread Tools | |
| |