![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЈА кноткле данашји мај изгледају поприлично задатак, али не могу учинити.
|
| |||
| |||
| Цхецк оут РадарСынц хттп://ууу.радарсынц.цом/ |
|
| |||
| |||
| Хвала, али то није оно што сам хандсоме за. ЈА лицемјерје заправо користите рачунар до Божића, желим кно возача који су потребни за то тако да сам се спали их на ДВД диск и инсталирате тај дан уместо около претражују и скидати њих. Хвала мада. |
|
| |||
| |||
Зашто мислиш да ћете морати да ажурирате сваки погон на потпуно ново рачунар?Или сам ја нешто недостаје овде. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бок Троникс. У том случају не постоји мај бити много тачку. 1) Ыоу'ре куповине пц целини тако било који возача потребно доћи ће пре-инсталлед. Градитељ важи и за све њихове соли ће инсталирати најновију за вас. 2) возача, а не брзо мењати, најновију није најновију дуго. 3.) Једина ствар на том списку потребан вам је дривер за (фирмуаре је различит народ) је графичка картица, тако да само посетите НВИДИА уеб странице за то. 4) остале предмете не захтевају дривер као таква, уиндоус'лл поредати их за вас (у случају оптичког)
|
| |||
| |||
| Хвала пуно! Иако, систем хасн'т гот Уиндоус претходно инсталиран, он је слањем мене за увести кога у службу диск. али, како је рекао, ја би само ГФКС картице потребно је да инсталирате управљачки програм? |
|
| |||
| |||
| Ыуп.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бит ћете само треба дривер за произвођача матичне плоче и графичке картице, оба ће се испоручује уз машина на ЦД-у или се може скинути са интернета након инсталације система Уиндоус.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Као што је горе наведено, уз претпоставку имате матичне плоче диска, ово би требало да садржи цхипсет дривер, ЛАН, САТА, аудио и сл Графичка картица возача (ако не диск укључен) можете скинути овде:
| |||
| |||
| Ћете хтети посетити Уиндоус Упдате одмах након инсталације како би били сигурни да имате сва критична ажурирања која диск мај не укључује. Такође погледајте овај тхреад Имајући Ыоурселф Сеф на Уебу како би били сигурни да ваше безбедности је тесно. Нова рачунара могу бити највише воулнерабле за штетне садржаје, као што обично долазе са највише минимални износ безбедност аппс. |