![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu çok bir görev gibi görünebilir, fakat bunu yapamam.
|
| |||
| |||
| Check out RadarSync http://www.radarsync.com/ |
|
| |||
| |||
| Teşekkürler, ama ben ne arıyorum bu isnt. Aslında Noel kadar istediğim için bunu ben bir DVD Disk üzerine onları yakmak hangi gerekli sürücüleri kno ve yerine o gün yüklemek yaklaşık arama ve indirme Bilgisayar kullanımı cant. Teşekkürler tho. |
|
| |||
| |||
Ne size yeni bir bilgisayar her sürücü güncellemek zorunda kalır düşündüren nedir?Yoksa ben burada bir şey eksik. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Merhaba Tronix. Bu durumda çok fazla noktası olabilir. 1) Bunu tüm bilgisayar satın bütün sürücüleri önceden gelecek yüklenmiş gerekli. Ve tuz değerinde herhangi bir oluşturucu en sizin için geçerli kuracak. 2) Sürücüler daha hızlı, en yeni uzun için yeni değil değiştirebilirsiniz. 3) (bellenim için bir sürücü ihtiyacı olan listedeki tek şey farklı millet ise) grafik kartı olduğunu, bu nedenle, sadece bunun için Nvidia web sitesini ziyaret edin. 4) öğeleri geri kalanı gibi, sizin için optik söz () bunları punto windows'll olarak sürücü gerektirmez
|
| |||
| |||
| Teşekkür ederim çok! Ancak, sistem hasn't Windows var önceden yüklenmiş, o Disk yüklemek için bana gönderme's. ama, siz dedi, ben sadece Gfx kartı sürücüsü yüklemek gerekir? |
|
| |||
| |||
| Evet.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sadece, her iki CD makine veya verilen gelecektir İnternet Windows yükledikten sonra indirilebilir anakart ve grafik kartı üreticilerinden sürücüler gerekir.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yukarıdaki gibi, ana diske sahip varsayarak, bu Ses ve bunu Grafik Kartı sürücüsü (herhangi bir diske dahil) buradan indirebilirsiniz Yongatakımı sürücüleri, LAN, SATA, içermelidir:
| |||
| |||
| Hemen yükleme sonra disk içeren vermeyebilir tüm kritik güncelleştirmeleri olması için Windows Update'i ziyaret etmek isteyeceklerdir. Ayrıca bu iplik görmek Tutulması Edin Güvenli Web Açık Güvenlik sıkı olduğundan emin olun. Yeni bilgisayarların çoğu da genellikle güvenlik uygulamaları en az miktar ile gelen kötü amaçlı yazılım için voulnerable olabilir. |
![]() |
|
| Bookmarks |