![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я знаю, це може здатися досить завдання, але я не можу це зробити.
|
| |||
| |||
| Від'їзд RadarSync http://www.radarsync.com/ |
|
| |||
| |||
| Дякую, але хіба це те, що я шукав. Я нахиляє фактично користуватися комп'ютером до Різдва, я хочу KNO драйверів, які необхідні для його тому я можу записати їх на DVD-диск, і встановити, що день, а не шукати навколо та завантажити їх. Завдяки Тхо. |
|
| |||
| |||
Що ви думаєте, що вам доведеться оновити кожного диска на новий комп'ютер?Або я щось тут відсутній. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт Tronix. У цьому випадку може і не бути великого сенсу. 1) Ви купуєте комп'ютер цілому, з тим будь-яких драйверів необхідно надати вже встановлена. І будь-будівельник варто їх сіллю буде встановити найсвіжішу версію для вас. 2) Водій змін досить швидко, не є новітньою новітніх довго. 3) Єдиний в цей список потрібно драйвера (прошивка відрізняється хлопці) є відеокарта, тому просто відвідайте веб-сайт від Nvidia для цього. 4) інші предмети не вимагають драйверів як такої, windows'll сортувати їх для вас (у разі оптичних)
|
| |||
| |||
| Thankyou дуже багато! Правда, система hasn't отримали попередньо встановленою Windows, він послав мене до установки з диска. Але, як ви сказали, я б тільки в необхідності водій GFX карта з установкою? |
|
| |||
| |||
| Yup.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вам потрібно буде лише виробниками драйвери для материнської плати і відеокарти, як прийде поставляються з комп'ютера, на CD або може бути завантажена з Інтернету після установки Windows.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Як зазначено вище, якщо ви маєте платі диска, то це має містити набір мікросхем драйверів, LAN, SATA, аудіо і т.д., і драйвера відеокарти (якщо диск не входить) можна завантажити тут:
| |||
| |||
| Ви хочете відвідати Windows Update відразу після установки, щоб мати всі критичні оновлення, що диск може не включати. Також див цій темі Ведення найбезпечнішим в Web щоб переконатися, що безпека є жорсткою. Нові комп'ютери можуть бути самими voulnerable до шкідливим, оскільки вони зазвичай приходять з самої мінімальної суми забезпечення, додатків. |