![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Имам freeline x40, за съжаление трябваше да competely рестартиране на Windows. Въпреки това, когато преинсталирате всичко, аз съм най-скоро, реализирани havent ли сортиране на водача диск. Някой знае ли къде мога да ги свалите от? Аз опитах да се свържете с Philips, но с малък успех. Благодарности, UkGamer |
|
| |||
| |||
| Аз съм се чудех дали това е само повторно значка на някои други лаптоп, бидейки като Philips е толкова снизходителна с драйвери. Били ли сте опитвали Windoze Update? Също така, ако е графика NVidia може да бъде в състояние да използват техните референтни шофьор. Промени: Кой да знае дали това е просто Lenovo / IBM X40 в прикриване?
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В freeline X40 са изключително да Dixons, така че предполагам, най-добрият ти залог ще бъде да преминете към Dixons и питам АТРИБУТИ: ги намери SocialWarfare дойде да спаси деня ![]() Кликнете върху снимка ![]()
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Браво!
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Philips Freevent x51 Windows повторно инсталиране | smeggedup | Windows операционни системи | 2 | 17 Feb 2009 08:32 |
| WANTED: Philips Freevents x51 Възстановяване диск | chrismass1 | Windows операционни системи | 4 | 4 май 2008 г. 08:01 |
| Philips Freevents Power X50 Брой | lloydy23 | Лаптопи, Mobiles & текст | 2 | 22 април 2008 04:26 |
| Помощ с Philips x50 / twinhead stylebook 12г | торен колела | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 3 Feb 2008 15:23 |
| Замяната на твърдия диск на Philips Freevents лаптоп | chrismass1 | Лаптопи, Mobiles & текст | 4 | 10 Окт 2007 09:24 |
| Нишка Инструменти | |
| |