![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem, Mám freeline x40, bohužel jsem musel competely restart Windows. Nicméně, když přeinstalovali všechno, i brzy uvědomili i havent dostal nějakou ovladač disku. Ví někdo, kde můžu stáhnout z nich? Jsem se pokusil kontaktovat Philips ale s malým úspěchem. Díky, UkGamer |
|
| |||
| |||
| Já jsem přemýšlel, je-li to jen re-odznak některých jiných notebooků, které jsou, jak Philips tak upejpavý s ovladači. Zkoušeli jste Windoze Update? Také v případě, že je grafika nVidia budete mít možnost používat své referenční řidiče. Edit: Každý, kdo vědět, jestli to je jenom Lenovo / IBM X40 v přestrojení?
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V freeline X40 jsou exkluzivní k Dixons, takže předpokládám vaše nejlepší sázka by jít do Dixons a požádejte EDIT: Našel jsem jim SocialWarfare to tady zachránit den ![]() Klikněte pic ![]()
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Well done!
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |