![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all, Έχω ένα freeline x40, δυστυχώς έπρεπε να competely επανεκκίνηση των Windows. Ωστόσο κατά την επανεγκατάσταση των πάντων, σύντομα διαπιστώθηκε i i havent έχεις οποιοδήποτε είδος οδηγού δίσκου. Ξέρει κανείς πού μπορώ να τα κατεβάσετε από την? Εγώ προσπάθησα να επικοινωνήσετε με τη Philips, αλλά με μικρή επιτυχία. Ευχαριστώ, UkGamer |
|
| |||
| |||
| Αναρωτιέμαι αν αυτό είναι μόνο η εκ νέου το σήμα του laptop κάποια άλλα, όπως είναι η Philips είναι τόσο ντροπαλός με τους οδηγούς. Έχετε δοκιμάσει Windoze Update; Επίσης, εάν η γραφικών είναι nVidia σας μπορεί να είναι σε θέση να χρησιμοποιούν τα στοιχεία αναφοράς τους οδηγό. Επεξεργασία: Όποιος γνωρίζει αν αυτό είναι μόνο ένα Lenovo / IBM X40 μεταμφιεσμενος;
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η freeline X40 της είναι αποκλειστική για την Dixons, οπότε υποθέτω σας στοίχημα θα ήταν καλύτερο να πάω να ρωτήσω και Dixons EDIT: Βρέθηκε τους SocialWarfare της εδώ για να αποθηκεύσετε την ημέρα ![]() Κάντε κλικ pic ![]()
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Μπράβο!
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |