![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Bok svima,
Imam freeline x40, nažalost sam morao competely ponovno podizanje sustava Windows. Međutim, kada ponovo instalirati sve, ja sam ubrzo shvatila luka je dobio bilo kakav driver disk. Da li itko zna gdje mogu skinuti od njih? Pokušao sam kontaktirat Philips, ali sa malo uspjeha. Hvala, UkGamer |
|
|
|||
|
|||
|
Ja sam zadivljen, ako je to samo re-značku nekog drugog laptopa, kao što je Philips tako povučen sa vozačima.
Jeste li pokušao Windoze Update? Također, ako je grafika nVidia vi svibanj moći koristiti svoje referentne vozača. Edit: bilo tko znati ako ovaj je samo Lenovo / IBM X40 maskirati?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
The freeline X40 su ekskluzivni za Dixons, tako da sam svoje najbolje kladiti pretpostavimo bi se otići do Dixons i pitati
EDIT: Pronađeno ih SocialWarfare se ovdje da bi ste je dan ![]() Kliknite pic ![]()
Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
|
|||
|
|||
|
Bravo!