![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi all, Turiu freeline x40, deja, teko competely perkrauti Windows. Tačiau, kai viskas iš naujo, aš greitai suprato, i havent got bet vairuotojas disko rūšiuoti. Ar kas nors žino kur galiu atsisiųsti iš? Aš bandė susisiekti su "Philips", tačiau nedidelės sėkmės. Ačiū, UkGamer |
|
| |||
| |||
| Man įdomu, jei tai tik dar kartą ženklelis kai kurių kitų nešiojamas, yra "Philips" yra toks drovus su vairuotojais. Ar bandėte Windoze Update? Taip pat, jei grafika nVidia galite naudoti savo informacijos tvarkyklė. Edit: Anyone know jei tai tik Lenovo / IBM x40 in disguise?
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Freeline x40's yra tiktai Dixons, todėl manau Geriausia būtų eiti į Dixons ir paklausti EDIT: rasiu SocialWarfare's čia norėdami išsaugoti dieną ![]() Spauskite pic ![]()
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Well done!
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Philips Freevent x51 Windows Re-install | smeggedup | Windows "operacinės sistemos | 2 | 17 vasaris 2009 08:32 |
| Ieško: Philips Freevents x51 Recovery Disk | chrismass1 | Windows "operacinės sistemos | 4 | 4 gegužė 2008 08:01 |
| Philips Freevents x50 Power numeris | lloydy23 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | Balandis 22, 2008 04:26 |
| Pagalba Philips x50 / Twinhead Leidyba instrukcija 12D | Priešingu ratai | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | 3 vasaris 2008 15:23 |
| Pakeičia kietąjį diską į Philips Freevents nešiojamas kompiuteris | chrismass1 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 4 | 10 spalis 2007 09:24 |
| Temos įrankiai | |
| |