mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Multimedia & Codecs

Register

Tvarkyklės Philips Freeline x40

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 17, 2008, 10:56
Naujas Narys

Default Tvarkyklės Philips Freeline x40

Hi all,

Turiu freeline x40, deja, teko competely perkrauti Windows. Tačiau, kai viskas iš naujo, aš greitai suprato, i havent got bet vairuotojas disko rūšiuoti. Ar kas nors žino kur galiu atsisiųsti iš? Aš bandė susisiekti su "Philips", tačiau nedidelės sėkmės.

Ačiū,

UkGamer
Old Birželis 28, 2008, 09:08
Donorų grupės

Man įdomu, jei tai tik dar kartą ženklelis kai kurių kitų nešiojamas, yra "Philips" yra toks drovus su vairuotojais.

Ar bandėte Windoze Update? Taip pat, jei grafika nVidia galite naudoti savo informacijos tvarkyklė.

Edit: Anyone know jei tai tik Lenovo / IBM x40 in disguise?

Old Birželis 28, 2008, 10:28
Moderatorius Grupė

Freeline x40's yra tiktai Dixons, todėl manau Geriausia būtų eiti į Dixons ir paklausti

EDIT: rasiu
SocialWarfare's čia norėdami išsaugoti dieną

Spauskite pic

Mano sistema: Kai kurie kiti lover!

Procesorius (-iai):
E8500 E0@4.1Ghz (atsargos V)
Pagrindinė plokštė:
BIOSTAR TPower I45
RAM atmintis:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Graphics Card (-ai):
X1950 Pro
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Aušinimas:
Big Typhoon VX
Tinklas / Internetas:
Chorus / NTL 20MB
Monitorius (-ai):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old Birželis 28, 2008, 14:29
Donorų grupės

Well done!

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Philips Freevent x51 Windows Re-install smeggedup Windows "operacinės sistemos 2 17 vasaris 2009 08:32
Ieško: Philips Freevents x51 Recovery Disk chrismass1 Windows "operacinės sistemos 4 4 gegužė 2008 08:01
Philips Freevents x50 Power numeris lloydy23 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 2 Balandis 22, 2008 04:26
Pagalba Philips x50 / Twinhead Leidyba instrukcija 12D Priešingu ratai Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 1 3 vasaris 2008 15:23
Pakeičia kietąjį diską į Philips Freevents nešiojamas kompiuteris chrismass1 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 4 10 spalis 2007 09:24
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.