![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým, Mám Freeline x40, bohužiaľ som musel competely reštart Windows. Avšak, keď přeinstaloval všetko, aj čoskoro uvedomili i havent dostal nejakú ovládač disku. Vie niekto, kde môžem stiahnuť z nich? Som sa pokúsil kontaktovať Philips ale s malým úspechom. Vďaka, UkGamer |
|
| |||
| |||
| Já jsem přemýšlel, ak je to len re-odznak niektorých iných notebookov, ktoré sú, ako Philips tak upejpavý s ovládačmi. Skúšali ste windoze Update? Aj v prípade, že je grafika nVidia budete mať možnosť používať svoje referenčné vodiča. Edit: Každý, kto vedieť, jestli to je jenom Lenovo / IBM X40 v prestrojení?
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V Freeline X40 sú exkluzívny k Dixons, takže předpokládám vaše najlepšie stávka by ísť do Dixons a požiadajte EDIT: Našiel som im SocialWarfare to tady zachrániť deň ![]() Kliknite pic ![]()
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Well done!
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Philips Freevent x51 Windows Re-install | smeggedup | Operačné systémy Windows | 2 | 17. február 2009 08:32 |
| Wanted: Philips Freevents x51 zotavenie Disk | chrismass1 | Operačné systémy Windows | 4 | 4. mája 2008 08:01 |
| Philips Freevents X50 Power Výtlačok | lloydy23 | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 22. apríl 2008 04:26 |
| Pomoc s Philips x50 / TWINHEAD stylebook 12D | špinavý kola | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 3. februára 2008 15:23 |
| Náhrada pevného disku na Philips Freevents notebooku | chrismass1 | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 10. októbra 2007 09:24 |
| Thread Tools | |
| |