![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Здраво свима,
Имам фреелине кс40, нажалост сам морао цомпетелы поново подизање система Уиндоус. Међутим, када поново инсталирате све, ја сам убрзо схватила лука је добио било какав дривер диск. Да ли ико зна где могу скинути од њих? Покушао сам обратићемо Пхилипс, али са мало успеха. Хвала, УкГамер |
|
|
|||
|
|||
|
Ја сам задивљен, ако је то само ре-ознаку на неког другог лаптоп, као што је Пхилипс тако повучен са возачима.
Јесте ли покушао Уиндозе Упдате? Такође, ако је графика НВИДИА ви мај моћи користити своје референтне возача. Едит: било ко кноткле да данашји је само Леново / ИБМ Кс40 маскирати?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Тхе фреелине Кс40 су ексклузивни за Диксонс, тако да сам своје најбоље кладити претпоставимо би се отићи до Диксонс и питати
Едит: Пронађено их СоциалУарфаре се овде да би сте је дан ![]() Кликните пиц ![]()
Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
|
|||
|
|||
|
Браво!