![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, Я FreeLine X40, на жаль, я повинен був competely перезавантаження Windows. Однак при перевстановлення все, що я незабаром зрозумів, що гавань отримала будь-яких диск з драйверами. Хто-небудь знає де можна скачати їх? Я намагався зв'язатися Philips, але з невеликим успіхом. Спасибі, UkGamer |
|
| |||
| |||
| Мене цікавить, якщо це просто повторно Знак деяких інших ноутбуків, будучи як Філіпс такий сором'язливий з драйверами. Ви пробували Windoze Update? Також, якщо графікою NVidia ви зможете використовувати свій лінк водія. Зміна: Хто-небудь знати, якщо це тільки Lenovo / IBM X40 переодягнений?
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| FreeLine X40 є виключно Dixons, тому я вважаю, що ваша Краще б поїхати в Dixons і запитати EDIT: знайшов їх SocialWarfare тут, щоб зберегти день ![]() Натисніть ПІК ![]()
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Молодці!
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Philips Freevent x51 Windows перевстановити | smeggedup | Операційні системи Windows | 2 | 17 лютого 2009 08:32 |
| WANTED: Philips Freevents x51 Recovery Disk | chrismass1 | Операційні системи Windows | 4 | 4 травня 2008 08:01 |
| Philips Freevents Power X50 випуск | lloydy23 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 22 квітня 2008 04:26 |
| Допомога з Philips x50 / twinhead альбом мод 12D | брудний колесах | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 3 лютого 2008 15:23 |
| Заміна жорсткого диска на ноутбуці Philips Freevents | chrismass1 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 4 | 10 жовтня 2007 09:24 |
| Різьба Інструменти | |
| |