![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ей какво добър DVD софтуер, ако аз имам един от моите DVD-та и аз искам да го копирате? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Харесвам Xilisoft AVI към DVD, има много програми за безплатна там, както и, че просто никога не намери добро качество и Nero да направя добра работа както извор. |
|
| |||
| |||
| Налице е също така, че Slysofts Anydvd стане минало най-криптиране. Имам го и има много добри отзиви за него от това на потребителите. |
|
| |||
| |||
| Съгласен съм, Nero е страхотно |
|
| |||
| |||
| Ами, аз използвате Mac, аз винаги горят DVD с iSkysoft AVI към DVD за Mac. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тъй като първоначалните пост беше ноември 2007 ..... Предполагам, че може да са подредени, че от сега
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| DVD горелка е CD Drive | joseliseo | Дискове & сменяемите носители | 2 | 29 май 2009 г. 11:53 |
| Какво е най-добрата марка на DVD горелка??? | Bandit4575 | Дискове & сменяемите носители | 3 | 1-во Dec 2008 06:44 |
| Cd горелка неприятности | kdarrell | Дискове & сменяемите носители | 3 | 25-ти септември 2008 15:32 |
| DVD горелка не работи | Poeticsoul44 | Дискове & сменяемите носители | 1 | 23ти септември 2008 08:50 |
| Препоръчайте DVD горелка | ian65 | Дискове & сменяемите носители | 1 | 16-ти септември 2007 15:53 |
| Нишка Инструменти | |
| |