![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej, čo dobrého dvd softvér, aj keď má jeden z mojich DVD a chcem skopírovať? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Rád Xilisoft AVI to DVD, je tu spousta freeware programov tam rovnako, som nikdy nájsť kvalitné a nero sa robiť dobrú prácu rovnako. |
|
| |||
| |||
| K dispozícii je tiež Slysofts AnyDVD, že sa v minulosti najviac šifrovanie. Mám ju a je hodně dobrá odozva na neho je to od užívateľov. |
|
| |||
| |||
| Súhlasím nero je skvelá |
|
| |||
| |||
| No, I use Mac, vždycky jsem vypálit DVD s iSkysoft AVI na DVD pre Mac. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vzhľadom k tomu, že pôvodný príspevok bol novembra 2007 ..... Myslím, že môže mať Zoradené to teraz
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| DVD je CD mechanika | joseliseo | Drives & Removable Media | 2 | 29. máj 2009 11:53 |
| Aký je najlepší značku DVD? | Bandit4575 | Drives & Removable Media | 3 | 1. decembra 2008 06:44 |
| Cd Horák trable | kdarrell | Drives & Removable Media | 3 | 25. September 2008 15:32 |
| DVD nefunguje | Poeticsoul44 | Drives & Removable Media | 1 | 23. September 2008 08:50 |
| Doporučiť DVD vypalovačku | ian65 | Drives & Removable Media | 1 | 16. September 2007 15:53 |
| Thread Tools | |
| |