![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Просто имам нов ipod Nano 4G и Im търси за копиране на DVD върху моята я за да мога да ги гледам в движение. търси да намери безплатен софтуер, който ще ми помощ за копиране на DVD диска ми с моя ipod. или друг начин да го направите във всеки случай би било добре. |
|
| |||
| |||
| Вие може да не намеря някоя безплатна за това, но против да стартирате пукнати версия |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Warez др не е позволен тук, не да го донесе на форума, благодаря.
| |||
| |||
| Съжалявам, че didnot знам, че |
|
| |||
| |||
| А DVD филм е повече от 4GB така че няма да стане. Дори ако се свие, че то ще бъде здраво. Не сте сигурни дали това е възможно дори да направя филма, защото на данните размер. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мда .... както казва Дейв, ти арго просто копирайте ги свърши.
Имате нужда от конверсия програма, която ще transcode на DVD и да го настроите в правилната резолюция и съотношение. Програма като DVDFab Platinum може да го направи и много, освен, но то не е безплатно. Вярвам, че тя трябва да бъде MPEG-4/H.264 MP4 файл Моята система: Начало Build
|
|
| |||
| |||
| Може да опитате Sothink DVD Изкормвача http://www.sothink.com/product/dvd-ripper/ Ползвал съм я, мисля, че свободната е 30 дни съдебен процес, така че той може да бъде достатъчен, достатъчен за няколко DVD години.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| TMPGEnc Express Ще направя това също. Файловете за Нано екрана ще бъдат много малки, но 4GB няма да се държат много часове на видео! Когато си помисля, преглеждате cinemascope филм на iPod не е точно удобни! Погледнете Videora също.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| LOL Работил съм го сам, благодарение на replys дълго тичане, но все пак тя ще излезе и за 783mb видео; използвам Nero за създаване на ISO, планина ISO като изображение демон инструменти, А след това използвайте DVD decrypter за премахване на заключването на изображението, а след това използвайте ръчна спирачка за конвертиране на видео към крайния как някога ти искаш, както и да пазят ISO да водят обратно нагоре облицовам вас изгубите DVD. Съжалявам, ако съм wasn't ment да се каже, че и излиза доста добре за ipod нано и за информация на хората, нейната марка нови ipod нано 4тата GEN един, така му един 8GB не е 4GB, както казват хората, |
|
| |||
| |||
| Да не виждам проблем с адаптирането медиите сте си платили за да работят върху друга платформа, макар юридическо сива зона. Благодаря за публикуване на решение. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| The New Ipod Nano 5-то поколение видео към компютър и DVD за Ipod? | nulyjeyo | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 1 | 3-ти ноември 2009 година 16:18 |
| IPod Touch | evilfantasy | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 1 | 27-ми октомври 2009 16:32 |
| Jailbreaking моя iPod Touch? | Haun | Лаптопи, Mobiles & текст | 6 | 27 Feb 2009 15:02 |
| Малко на проблем с една песен на моя iPod | coldalarm | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 3 | 21-ви септември 2007 09:48 |
| Ipod конвертори | джунглата-bhoy | Общи Софтуер Чат | 18 | 23rd Aug 2007 12:51 |
| Нишка Инструменти | |
| |