![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| právě dostal nový ipod nano 4G a im snaží kopírovat moje dvd to na to, abych mohl sledovat i na cestách. Hledáte k nalezení free software, který pomůže mi kopii mého dvd to na můj iPod. nebo jiný způsob, jak to udělat i tak by bylo dobré. |
|
| |||
| |||
| byste nenalezli žádné freeware, ale pro tento con může spustit krakované verze |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Warez atd. zde není povolena, nesmí ji na fóru, díky.
| |||
| |||
| Promiňte, vím, že didnot |
|
| |||
| |||
| DVD film je o více než 4 GB, takže není vhodné. Dokonce i když je cvokař bude těsný. Nejste si jisti, pokud je ještě možné udělat film z důvodu velikosti dat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo .... Dave jak říká, je převýšení jen kopie je po všem.
Budete potřebovat konverzní program, který bude transcode DVD a nastavte ji na správné rozlišení a poměr stran. A stejně jako program DVDFab Platinum umí to a hodně vedle, ale to není zadarmo. Věřím, že to musí být MPEG-4/H.264 MP4 file Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Mohli byste zkusit Sothink DVD Ripper http://www.sothink.com/product/dvd-ripper/ Jsem použil, myslím, že je zdarma, je 30 denní zkušební verzi, takže by to mohlo být dostačující dost na pár DVD.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| TMPGEnc Express bude to taky. Souborů na obrazovce Nano bude docela malé, ale 4GB nebude držet mnoho hodin videa! Až budete přemýšlet o tom, prohlížení cinemascope film pro iPod není zrovna pohodlné! Podívejte se na Videora taky.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| lol i pracoval ji sám díky za replys dlouho těžce dýchal, ale když to vyjde i na 783megabajt video; použít nero vytvořit iso, jak připojit iso obraz na DAEMON Tools, Pak použijte dvd decrypter odstranit zámek na obrázek, a pak použít ruční převést konečný video o tom, jak vůbec chcete, plus u může vést iso udržovat zálohovat zapouzdřit ztratíte DVD. Promiň, pokud i wasn't ment se říká, že a vychází docela dobře na ipod nano, a za info na lidi, na jeho zbrusu nový iPod nano 4. gen jeden, tak je to 8GB není 4GB jako lidé řekl |
|
| |||
| |||
| Nevidíte problém s přizpůsobením médiích jste zaplatili za práci na jiné platformy, i když právní šedá zóna. Děkuji za zaslání řešení. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nový iPod nano 5. generace Video k počítači a DVD na iPod? | nulyjeyo | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 1 | 3.listopadu 2009 16:18 |
| IPod Touch | evilfantasy | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 1 | 27.října 2009 16:32 |
| Jailbreaking můj iPod Touch? | Haun | Notebooky, Mobily a PDA | 6 | 27 únor 2009 15:02 |
| Trochu problém s jednou písní na můj iPod | coldalarm | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 3 | 21. Září 2007 09:48 |
| Ipod převodníky | džungle-bhoy | Obecné Software Chat | 18 | 23. srpna 2007 12:51 |
| Thread Nástroje | |
| |