![]() |
|
| |||
| |||
| Έχεις μόνο μια νέα iPod nano 4G και im αναζητούν για να αντιγράψετε το dvd μου σε αυτό, λοιπόν, μπορούν να παρακολουθούν τους εν κινήσει. προσπαθεί να βρει ένα ελεύθερο λογισμικό, που θα μου βοήθεια για να αντιγράψετε το dvd μου για να μου ipod. ή τον άλλο τρόπο να το κάνουμε ούτως ή άλλως θα ήταν καλό. |
|
| |||
| |||
| δεν μπορείτε να βρείτε κανένα freeware για αυτό, αλλά με να εκτελέσετε μια έκδοση πυρολυμένου |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Warez κ.λπ. Εδώ δεν επιτρέπεται, δεν θέτουν σε σχέση με αυτό το φόρουμ, ευχαριστώ.
| |||
| |||
| Συγνώμη που didnot γνωρίζουν ότι |
|
| |||
| |||
| Ένα DVD ταινία είναι κάτι περισσότερο από 4GB έτσι δεν ταιριάζει. Ακόμα και αν συρρικνωθεί αυτό θα είναι αυστηρό. Δεν είστε σίγουροι αν είναι δυνατόν ακόμη και να κάνει ταινίες, λόγω του μεγέθους δεδομένων. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι .... Dave όπως λέει, να τα αντιγράψετε επίκλισης μόλις τελείωσε.
Θα χρειαστεί μια μετατροπή πρόγραμμα που θα μετατρέπει το DVD και να είναι στη σωστή ανάλυση και αναλογία. Ένα πρόγραμμα όπως το DVDFab Platinum μπορούμε να κάνουμε και πολλά πέρα από αυτό, αλλά δεν είναι δωρεάν. Πιστεύω ότι πρέπει να είναι ένα αρχείο MPEG-4/H.264 MP4 Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| Μπορείτε να δοκιμάσετε Sothink DVD αντεροβγάλτης http://www.sothink.com/product/dvd-ripper/ Έχω χρησιμοποιούνται, πιστεύω είναι μια ελεύθερη δοκιμή 30 ημερών, οπότε θα μπορούσε να είναι αρκετά επαρκής για μερικά DVD του.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| TMPGEnc Express θα το κάνει αυτό πολύ. Τα αρχεία για Nano οθόνη θα είναι πολύ μικρό, αλλά 4GB δεν θα κατέχουν πολλές ώρες βίντεο! Όταν το σκέφτομαι, την προβολή μιας ταινίας σε cinemascope iPod δεν είναι ακριβώς άνετα! Κοίτα Videora επίσης.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| lol i εργαστεί έξω τον εαυτό μου ευχαριστίες για την ταινία replys καιρό, αλλά αν πρόκειται για μια καλά 783mb βίντεο? χρήσηχρήση: nero να δημιουργηθεί ένα ISO, τοποθετήστε μια εικόνα iso, όπως για δαίμονας εργαλεία, Στη συνέχεια, να χρησιμοποιήσετε dvd decrypter να την ξεκλειδώσετε, σχετικά με την εικόνα και, στη συνέχεια, χρήση χειρόφρενο να μετατρέπουν το τελικό βίντεο για το πώς θέλετε ποτέ, καθώς μπορεί να κρατήσει και το ISO να τηρούν πίσω μέχρι εγκλείω σε θήκη χάσετε ένα DVD. Συγγνώμη αν i wasn't που να πει ότι και βγαίνει πολύ καλά για το iPod nano, και για τις πληροφορίες για τους ανθρώπους, τους το ολοκαίνουργιο iPod nano 4η GEN ένα, ώστε το ένα 8GB δεν 4GB άνθρωποι όπως είπαν |
|
| |||
| |||
| Δεν βλέπετε κάποιο πρόβλημα με την προσαρμογή των μέσων ενημέρωσης που έχουν καταβληθεί για να εργαστούν σε άλλη πλατφόρμα, αν μια νομική γκρίζα ζώνη. Ευχαριστώ για την απόσπαση μιας λύσης. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Το νέο iPod nano 5ης γενιάς βίντεο στον υπολογιστή και DVD σε iPod; | nulyjeyo | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 1 | 3 Νοεμβρίου 2009 16:18 |
| IPod Touch | evilfantasy | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 1 | 27 Οκτωβρίου 2009 16:32 |
| Jailbreaking μου iPod Touch; | Haun | Laptops, Κινητά & PDA | 6 | 27 Φεβ 2009 15:02 |
| Bit του για ένα θέμα με το ένα τραγούδι στο iPod μου | coldalarm | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 3 | 21η Σεπ 2007 09:48 |
| Ipod μετατροπέων | ζούγκλα-bhoy | Γενικά Λογισμικό Chat | 18 | 23 Αυγ 2007 12:51 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |