![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| upravo je dobila novi iPod nano 4G te im u potrazi za kopiranje DVD-a na mom je tako ja mogu gledati ih u pokretu. žele naći besplatni softver, koja će pomoći meni da moj primjerak dvd-a na moj ipod. ili neki drugi način to učiniti u svakom slučaju bi bilo dobro. |
|
| |||
| |||
| možda ne nađi prema bilo koji freeware za ovu con ali može pokrenuti napuknut inačici |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Warez i sl. nije dozvoljeno ovdje, ne unosite ga na forumima, hvala.
| |||
| |||
| žao mi znamo da didnot |
|
| |||
| |||
| DVD film je više od 4GB pa se neće stati. Čak i ako ga psihijatar to će biti tijesan. Niste sigurni čak i ako je moguće za napraviti filmove zbog podataka veličine. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep .... kao Dave kaže, ti cant samo kopirajte ih.
Trebat će vam pretvorbu program koji će transcode DVD i postavi ga na ispravan rezoluciju i omjeru. A program poput DVDFab Platinum učinite to i puno osim, ali nije besplatan. Ja vjerujem da mora biti MPEG-4/H.264 MP4 datoteka My System: Početna Build
|
|
| |||
| |||
| Mogli biste pokušati Sothink DVD Sjajna stvar http://www.sothink.com/product/dvd-ripper/ Ja sam ga koristiti, mislim da je slobodan od 30 dana trial, pa bi to moglo biti dovoljna za nekoliko DVD-a.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| TMPGEnc Express će to učiniti previše. Datoteke za Nano ekranu će biti prilično male, ali se neće držati 4GB mnoge sate video! Kada mislim o tome, pregledavanja sinemaskop film s iPod nije baš udobna! Pogledajte Videora također.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| lol Ja sam radio to za sebe, zahvaljujući replys duga daha, ali ipak dobro izađe za 783mb video; koristiti NERO stvoriti ISO, montirati iso kao na slici demon tools, A zatim koristite dvd decrypter otključati na sliku, a zatim upotrijebite ručna kočnica pretvoriti konačnog ikada video kako želite, plus možete držati iso voditi kopiju obložiti ti propadne jedan dvd. ispričavam se ako sam nije ma da i dobro izađe na iPod nano, a za dodatne informacije za ljude, njegove su potpuno novi iPod nano 4. gen jedan, pa jedan njen 8Gb ne 4GB ljudi rekli |
|
| |||
| |||
| Ne vidim problem sa adaptacijom medija koje ste platili za rad na drugu platformu, iako pravno sivo područje. Thanks for posting rješenje. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Novi iPod Nano 5. generacije Video za računala i DVD-a na iPod? | nulyjeyo | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 1 | 3. studeni 2009 16:18 |
| IPod Touch | evilfantasy | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 1 | 27 listopad 2009 16:32 |
| Jailbreaking moj iPod Touch? | Haun | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 6 | 27. veljača 2009 15:02 |
| Malo problem sa jednom pjesmom na moj iPod | coldalarm | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 3 | 21. Ruj 2007 09:48 |
| Ipod pretvarači | džungla-bhoy | Općenito Software Chat | 18 | 23. kolovoz 2007 12:51 |
| Thread Tools | |
| |