![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| csak kapott egy új iPod nano 4G és im looking másolni én DVD-ra úgy tudom nézni őket a mozgásban. keresnek, hogy a szabad szoftver, hogy a támogatást, hogy az én DVD-t másolni a saját iPod. vagy egy másik módja, ha azt egyébként is jó lenne. |
|
| |||
| |||
| talán nem talál ingyenes e kon futtatható, de egy repedt változat |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Warez stb Itt nem szabad, nem hozza meg a fórumon, köszönöm.
| |||
| |||
| Sajnálom, tudom, hogy didnot |
|
| |||
| |||
| A DVD-film több mint 4GB így ez nem alkalmas. Még akkor is, ha pszichiáterhez, hogy ez lesz szoros. Nem biztos benne, hogy ha ez még lehetséges, hogy filmeket, mert az adatok mérete. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aha .... Dave, mint mondja, te csak vidám másolja át.
Szüksége lesz egy konverziós program fogja át a DVD-és állítsa a megfelelő felbontás és a képarány. A program, mint DVDFab platina tudja csinálni, és túl sok, de nem szabad. Azt hiszem, kell egy MPEG-4/H.264 MP4 fájl My System: Home Testfelépítés
|
|
| |||
| |||
| Megpróbálhatja Sothink DVD Ripper http://www.sothink.com/product/dvd-ripper/ Én már használta, azt hiszem, nem szabad egy 30 napos próbaverzió, így is elég elég néhány DVD-t.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| TMPGEnc Express majd ezt is. A fájlokat a Nano képernyőn lesz elég kicsi, de 4Gb nem tart sok órányi videó! Ha gondolok rá, mert véleménye szerint a Cinemascope film egy iPod nem igazán kényelmes! Nézz Videora is.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| lol dolgoztam ki magam, köszönöm a hosszú replys kifulladó bár, de jól jön ki egy 783mb video; használ nero hozzon létre egy, az ISO, mint a Mount ISO kép daemon tools, Majd dvd decrypter hogy távolítsa el a zárat a képre, majd kézifék átalakítására, a végleges videó hogyan valaha akarsz, plusz u tud tartani az ISO, hogy a back up beládáz elveszíti a dvd. Bocs, ha wasn't ment, hogy azt mondják, hogy és jön ki jól az iPod nano, és az információ, hogy az emberek, hogy a márka új iPod nano 4. gen egy, így a 8GB nem 4Gb ahogy az emberek azt mondták |
|
| |||
| |||
| Nem látom, hogy probléma van a média átalakítása akkor fizetnek, hogy egy másik platformon, bár a jogi szürke területen. Kösz kiküldetésére megoldást. |