![]() |
|
| |||
| |||
| פשוט יש חדש 4G ו-iPod Nano IM מבט להעתיק על DVD שלי כך שאוכל לראות אותם בתנועה. מנסה למצוא תוכנה חופשית, אשר יסייעו לי עותק DVD שלי ל-iPod שלי. או דרך אחרת לעשות את זה בכל זאת יהיה טוב. |
|
| |||
| |||
| אתה לא יכול למצוא שום Freeware קון אבל זה יכול להריץ גרסה סדוק |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| וכו warez אסור כאן, לא מביאים את זה על פורומים, תודה.
| |||
| |||
| didnot מצטער אני יודע את זה |
|
| |||
| |||
| סרט DVD הוא יותר מאשר 4GB אז זה לא מתאים. אפילו אם זה פסיכולוג זה יהיה חזק. לא בטוח אם אפשר אפילו לעשות סרטים, כי גודל הנתונים. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן .... כמו אומר דייב, אתה פשוט צביעות להעתיק אותם.
יהיה עליך תוכנית ההמרה יהיה לקודד את ה-DVD ולהגדיר אותה ברזולוציה הנכונה יחס היבט. תוכנית כמו DVDFab פלטינה יכול לעשות את זה והרבה חוץ מזה, אבל זה לא בחינם. אני מאמין שזה צריך להיות קובץ MP4 MPEG-4/H.264 המערכת שלי: בניית הבית
|
|
| |||
| |||
| אתה יכול לנסות Sothink DVD Ripper http://www.sothink.com/product/dvd-ripper/ השתמשתי בו, אני חושב חופשית היא בדיקה 30 יום, אז זה יכול להיות די מספיק כמה DVD's.
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| TMPGEnc אקספרס אעשה גם את זה. קבצים עבור נאנו המסך יהיה די קטן, אבל 4Gb לא יחזיק הרבה שעות של וידאו! כשחושבים על זה, צפייה בסרט סינמסקופ ב-iPod הוא לא בדיוק נוח! תסתכל Videora יותר מדי.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| lol אני עבדתי זה בעצמי תודה replys זמן קצר נשימה, אבל למרות שהוא יוצא גם עבור וידאו 783mb; להשתמש nero כדי ליצור ISO, הר ISO כתמונה על כלי Daemonואז להשתמש dvd decrypter להסיר את המנעול על התמונה, ולאחר מכן להשתמש בלם להמיר וידאו הסופית אי פעם איך שאתה רוצה, יכול לשמור בתוספת U ISO להמשיך לגבות incase אתה מאבד DVD. אני מצטער אם wasn't ment לומר ויוצא די טוב ב-iPod Nano, וכן מידע על אנשים, מותג Gen iPod Nano החדש 4th אחד, כך 8Gb שלה לא 4Gb אנשים אמרו |
|
| |||
| |||
| לא רואה בעיה עם התאמת התקשורת שילמת עבור לעבוד על פלטפורמה אחרת, אם כי אזור אפור משפטי. תודה על פרסום פתרון. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| The New iPod Nano Video דור 5 ל מחשב ו-DVD ל-iPod? | nulyjeyo | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 1 | 3 נובמבר 2009 16:18 |
| IPod Touch | evilfantasy | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 1 | 27 אוקטובר 2009 16:32 |
| IPod Touch Jailbreaking שלי? | Haun | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 6 | -27 פברואר 2009 15:02 |
| מעט בעיה עם שיר אחד שלי iPod | coldalarm | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 3 | 21 ספטמבר 2007 09:48 |
| Ipod הממירים | ג 'ונגל-bhoy | כללי תוכנות צ 'אט | 18 | 23 אוגוסט 2007 12:51 |
| שרשרת כלים | |
| |