![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| just got nauja iPod nano 4G ir im looking kopijuoti mano DVD ant to, kad aš galiu žiūrėti juos judėti. nori rasti nemokamą programinę įrangą, kurios pagalba man kopiją mano DVD su savo iPod. arba kitas būdas tai padaryti bet kuriuo atveju būtų gerai. |
|
| |||
| |||
| jūs negalite rasti nemokama šiam tačiau con galima paleisti krekingo versija |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Warez tt Čia negali būti, ne jį ant forumų, ačiū.
| |||
| |||
| atsiprašau didnot žinote, kad |
|
| |||
| |||
| DVD filmas yra daugiau nei 4GB, kad jis bus netinkamas. Net jei jums tai susitraukti tai bus trumpas. Nesate tikras, ar tai dar įmanoma padaryti filmų, nes duomenų dydis. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep .... kaip sako Dave, you cant tiesiog nukopijuokite juos daugiau.
Jums reikės konvertavimo programos, kuri bus perkoduoti DVD ir nustatykite ją ištaisyti rezoliucija ir pločio santykis. Kaip ir DVDFab Platinum programa gali daryti ir daug Be to, tačiau ji nėra nemokama. Manau, kad reikia MPEG-4/H.264 MP4 failą Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| |||
| |||
| Galite pabandyti Sothink DVD Ripper http://www.sothink.com/product/dvd-ripper/ I've used to, manau, yra nemokama 30 dienų bandomasis laikotarpis, kad ji gali būti pakankama keletą DVD.
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| Tmpgenc Express darys taip pat. Už Nano ekranas failai bus labai mažas, tačiau 4Gb nebus atlikti daug valandų video! Jeigu manote apie tai, Peržiūri cinemascope filmas apie iPod yra ne visai patogus! Pažvelkite Videora taip pat.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| lol dirbau ją sau Ačiū už Replys ilgai bėgantis nors, bet jis išeina gerai 783mb vaizdo; naudoti Nero kurti iso, mount iso kaip vaizdas DAEMON Tools, Tada naudokite dvd decrypter pašalinti užraktas vaizdas, tada naudokite rankinio pakeisti galutinio vaizdo, kaip gi jūs norite, taip pat ir gali išlaikyti ISO saugoti atsargines uždengti jūs prarasite DVD. Atsiprašau, jei aš wasnt mento pasakyti, kad ir išeina gana gerai, iPod nano, taip pat informacija žmonių, jos visiškai naujas Ipod nano 4. Gen vieną, dėl to jos 8Gb ne 4Gb, kaip žmonės pasakė |
|
| |||
| |||
| Nematau problemos, derinanti su žiniasklaida Jums mokama už darbą į kitą platformą, nors teisinio pilkoje zonoje. Thanks for posting tirpalas. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naujas Ipod Nano 5. Generation Video Kompiuteris ir DVD į iPod? | nulyjeyo | Sound, Speakers & MP3 Players | 1 | 3 lapkritis 2009 16:18 |
| IPod Touch | evilfantasy | Sound, Speakers & MP3 Players | 1 | 27 spalis 2009 16:32 |
| Jailbreaking mano iPod Touch? | Haun | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 6 | 27 vasaris 2009 15:02 |
| Tiek klausimu su viena daina mano ipod | coldalarm | Sound, Speakers & MP3 Players | 3 | 21 rugsėjis 2007 09:48 |
| IPod keitikliai | Jungle-bhoy | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 18 | Rugpjūtis 23, 2007 12:51 |
| Temos įrankiai | |
| |