![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| właśnie dostałem nowy ipod nano 4G i im się skopiować moje DVD na to, aby można było je oglądać w podróży. patrząc na znalezienie wolnego oprogramowania, które pomoże mi kopię mojej płyty DVD do mojego iPoda. lub w inny sposób to zrobić i tak będzie dobrze. |
|
| |||
| |||
| nie możesz znaleźć tego freeware ale con może prowadzić krakowanej wersji |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Warez itp. nie jest tutaj dozwolony, nie wprowadzą go na forum, dzięki.
| |||
| |||
| Sorry I didnot wiedzieć, że |
|
| |||
| |||
| A DVD Film jest więcej niż 4GB to nie pasuje. Nawet jeśli kurczyć to będzie napięty. Nie masz pewności, nawet jeśli jest to możliwe do filmów ze względu na rozmiar danych. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep .... Dave, jak mówi, you cant prostu skopiuj je.
Potrzebny jest program, który będzie konwersji przekodować DVD i ustawić ją na poprawną rozdzielczość i proporcje. Program DVDFab Platinum jak zrobić to i wiele poza tym, ale nie jest wolny. Wierzę, że to musi być MPEG-4/H.264 MP4 plik My System: Start Build
|
|
| |||
| |||
| Można spróbować Sothink DVD Ripper http://www.sothink.com/product/dvd-ripper/ I've ją, myślę, że wolna jest próbny 30 dni, więc może być wystarczająco dobre dla kilku DVD.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| TMPGEnc Express będzie to zbyt. Pliki dla Nano ekranie będzie dość małe, ale 4 Gb nie posiadają wiele godzin video! Gdy myślisz o tym, oglądania filmu cinemascope na iPoda nie jest wygodne! Spójrz na Videora też.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| lol i pracował go sobie dzięki za replys długo zdyszany, ale mimo to jest dobrze dla 783mb video; użyć nero stworzyć iso, iso, jak zamontować obraz na DAEMON Tools, A następnie użyć dvd decrypter usunąć blokadę na obrazie, a następnie użyć hamulec ręczny do konwersji wideo do ostatecznego sposobu kiedykolwiek chcesz, plus u mogą utrzymać iso zachować kopię zapasową incase traci DVD. sorry if i wasnt skiego powiedzieć, że i wychodzi całkiem dobrze na ipod nano, oraz informacje dla osób, jego nowy ipod nano gen. 4-ga jeden, więc jej jeden 8GB a nie 4 Gb jak ludzie powiedzieli |
|
| |||
| |||
| Nie widzę problemu z dostosowująca mediów masz płacone za pracę na innej platformie, choć prawnej szarej strefie. Thanks for posting rozwiązania. |
![]() |
|
| Zakładki |