![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| tocmai am primit un nou iPod nano 4G şi im căutaţi pentru a copia DVD-ul meu este pe ea, aşa că am posibilitatea să urmăriţi-le în mişcare. caută să găsească un software gratuit, care va ajuta-ma pentru a copia DVD-ul meu e să-mi iPod. sau un alt mod de a face acest lucru, oricum ar fi bine. |
|
| |||
| |||
| s-ar putea să nu găsiţi orice freeware pentru acest con dar poate rula o versiune de cracare |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Warez etc ce nu este permis aici, nu-l aduce pe forum, multumesc.
| |||
| |||
| Îmi pare rău că am ştiut că didnot |
|
| |||
| |||
| Un DVD-ul filmului este mai mare de 4GB astfel că nu va potrivi. Chiar dacă acesta se contracta, va fi bine. Nu este sigur dacă este posibil, chiar să fac filme, din cauza dimensiunii date. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da .... Dave spune ca, tu cant doar le copiaţi peste.
Aveţi nevoie de un program de conversie care va transcode DVD-ului şi setaţi-o la rezolvarea corectă şi raport de aspect. Un program ca DVDFab platină poate face acest lucru şi în afară de o mulţime, dar nu este gratuit. Cred că trebuie să fie un fişier MPEG-4/H.264 MP4 Sistemul meu: Home Build
|
|
| |||
| |||
| Ai putea să încerci Sothink DVD Ripper http://www.sothink.com/product/dvd-ripper/ Am folosit-o, cred că libertatea de 30 zile este un proces, astfel că ar putea fi suficient de ajuns pentru câteva DVD-ul lui.
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| TMPGEnc Express va face acest lucru prea. Dosarele pentru un ecran Nano va fi destul de mici, dar nu va ţine 4GB multe ore de video! Când te gândeşti la asta, cinemascop vizualizarea unui film pe un iPod nu este exact confortabil! Uită-te la Videora de asemenea.
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| lol am lucrat-o eu multumesc pentru replys lung grea, dar cu toate că este vorba de bine pentru un 783mb video; folosi nero pentru a crea un iso, iso mount ca o imagine pe daemon tools, Apoi utilizaţi DVD decrypter pentru a elimina de blocare pe imagine, apoi utilizaţi handbrake pentru a converti final video pentru a vreodată cum vrei tu, plus u pot păstra iso să păstreze o copie de rezervă incase ai pierdut un DVD. Îmi pare rău dacă i wasn't ment să spun că şi iese destul de bine cu privire la iPod nano, iar pentru informaţii la oameni, sa noul iPod nano 4a gen o, asa ca o sa 8GB nu un 4GB de oameni au spus ca |
|
| |||
| |||
| Nu văd o problemă cu mass-media de adaptare pe care le-aţi plătit pentru a lucra pe o altă platformă, chiar dacă o zonă gri. Vă mulţumim pentru a posta o soluţie. |
![]() |
|
| Marcaje |