![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| práve dostal nový iPod nano 4G a im snažia kopírovať moje dvd to na to, aby som mohol sledovať aj na cestách. Hľadáte k nájdeniu free software, ktorý pomôže mi kópiu môjho dvd to na môj iPod. alebo iný spôsob, ako to urobiť aj tak by bolo dobré. |
|
| |||
| |||
| by ste nenašli žiadne freeware, ale pre tento con môže spustiť krakované verzia |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Warez atď tu nie je povolená, nesmie ju na fóre, vďaka.
| |||
| |||
| Prepáčte, viem, že didnot |
|
| |||
| |||
| DVD film je o viac ako 4 GB, takže nie je vhodné. Dokonca aj keď je cvokař bude tesný. Nie ste si istí, pokiaľ je ešte možné urobiť film z dôvodu veľkosti dát. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo .... Dave ako hovorí, je prevýšenia len kópia je po všetkom.
Budete potrebovať konverzný program, ktorý bude transcode DVD a nastavte ju na správne rozlíšenie a pomer strán. A rovnako ako program DVDFab Platinum umí to a hodně vedľa, ale to nie je zadarmo. Verím, že to musí byť MPEG-4/H.264 MP4 file Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Mohli by ste skúsiť Sothink DVD Ripper http://www.sothink.com/product/dvd-ripper/ Som použil, myslím, že je zadarmo, je 30 dňovú skúšobnú verziu, takže by to mohlo byť postačujúce dost na pár DVD.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| TMPGEnc Express bude to taky. Súborov na obrazovke Nano bude docela malé, ale 4GB nebude držať veľa hodín videa! Až budete premýšľať o tom, prezeranie cinemascope film pre iPod nie je zrovna pohodlné! Pozrite sa na Videor taky.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| lol aj pracoval ju sám vďaka za replys dlho ťažko dýchal, ale keď to vyjde aj na 783megabajt video; použiť nero vytvoriť iso, ako pripojiť iso obraz na DAEMON Tools, Potom použite dvd decrypter odstrániť zámok na obrázok, a potom použiť ručné previesť konečný video o tom, ako vôbec chcete, plus u môže viesť iso udržiavať zálohovať zapouzdřit stratíte DVD. Prepáč, ak i wasn'ta ment sa hovorí, že a vychádza docela dobre na iPod nano, a za info na ľudí, na jeho zbrusu nový iPod nano 4. gen jeden, tak je to 8GB nie 4GB ako ľudia povedal |
|
| |||
| |||
| Nevidíte problém s prispôsobením médiách ste zaplatili za prácu na iné platformy, aj keď právne šedá zóna. Děkuji za zaslanie riešení. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nový iPod nano 5. generácie Video k počítaču a DVD na iPod? | nulyjeyo | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 1 | 3.listopadu 2009 16:18 |
| IPod Touch | evilfantasy | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 1 | 27. októbra 2009 16:32 |
| Jailbreaking môj iPod Touch? | Haun | Notebooky, Mobily a PDA | 6 | 27 február 2009 15:02 |
| Trochu problém s jednou piesní na môj iPod | coldalarm | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 3 | 21. September 2007 09:48 |
| Ipod prevodníky | džungľa-bhoy | Všeobecné Software Chat | 18 | 23. augusta 2007 12:51 |
| Thread Tools | |
| |