![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| управо је добила нови иПод нано 4Г те им у потрази за копирање ДВД-а на мом је тако ја могу гледати их у покрету. желе наћи бесплатни софтвер, која ће помоћи мени да мој примјерак двд-а на мој ипод. или неки други начин то учинити у сваком случају би било добро. |
|
| |||
| |||
| можда не наћи било који фрееуаре за ову цон али може покренути напукао приказ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Уарез и сл није дозвољено овде, не уносите га на форумима, хвала.
| |||
| |||
| жао ми знамо да диднот |
|
| |||
| |||
| ДВД филм је више од 4ГБ па се неће стати. Чак и ако га психијатар то ће бити тијесан. Нисте сигурни чак и ако је могуће радити филмове због података величине. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ыеп .... као Даве каже, ти цант само копирајте их.
Мораћете ће вам конверзију програм који ће трансцоде ДВД и постави га на исправан резолуцију и омјеру. А програм попут ДВДФаб Платинум урадите то и пуно осим, али није бесплатан. Ја верујем да мора бити МПЕГ-4/Х.264 МП4 датотека Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
|
| |||
| |||
| Могли бисте покушати Сотхинк ДВД Сјајна ствар хттп://ууу.сотхинк.цом/продуцт/двд-риппер/ Ја сам га користити, мислим да је слободан од 30 дана триал, па би то могло да буде довољна за неколико ДВД-а.
__________________ ХИ:) |
|
| |||
| |||
| ТМПГЕнц Експресс ће то учинити превише. Датотеке за Нано екрану ће бити прилично мале, али се неће држати 4ГБ многе сате видео! Када мислим о томе, прегледања синемаскоп филм са иПод није баш удобна! Погледајте Видео такође.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| лол Ја сам радио то за себе, захваљујући реплыс дуга даха, али ипак добро изађе за 783мб видео; користити НЕРО створити ИСО, монтирати исо као на слици демон тоолс, А затим користите двд децрыптер откључати на слику, а затим употребите ручна кочница претворити коначног икада видео како желите, плус можете држати исо да води копију обложити ти пропадне један двд. извињавамо се ако сам није ма да и добро изађе на иПод нано, а за додатне информације за људе, његове су потпуно нови иПод нано 4. ген један, па један њен 8Гб не 4ГБ људи рекли |
|
| |||
| |||
| Не видим проблем са адаптације медија које сте платили за рад на другу платформу, иако правно сиво подручје. Тханкс фор постинг решење. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нови иПод нано 5. генерација видео на рачунар и ДВД на ипод? | нулыјеыо | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 1 | 3. новембар 2009 16:18 |
| ИПод Тоуцх | евилфантасы | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 1 | 27. Окт 2009 16:32 |
| Јаилбреакинг мој иПод Тоуцх? | Хаун | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 6 | 27 фебруар 2009 15:02 |
| Мало проблем са једном песмом на мој иПод | цолдаларм | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 3 | 21. сеп 2007 09:48 |
| Ипод претварачи | џунгла-бхоы | Уопштено Софтуаре Цхат | 18 | 23 аугуст 2007 12:51 |
| Тхреад Тоолс | |
| |