![]() |
|
| |||
| |||
| adil ve yeni bir iPod Nano 4G var üzerine bu kadar i hareket onları izleyebilirsiniz DVD kopyasını isteyen IM. ücretsiz bir yazılım bulmak için, bu benim DVD benim iPod için kopyalamak için bana yardımcı olacak arıyorum. Yine de iyi olur bunu yapmak için veya başka bir şekilde. |
|
| |||
| |||
| sizin için herhangi bir ücretsiz bulunamıyor olabilir bu ancak aleyhte bir çatlak sürümünü çalıştırabilirsiniz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Warez vs izin değilse, forumlarında, teşekkürler bu hale getirmiş değildir.
| |||
| |||
| sorry I didnot biliyorum |
|
| |||
| |||
| Böylece uymadğnda Bir DVD filmi fazla 4GB olduğunu. Bile bu kadar küçültelim sıkı olacak. Eğer hatta veri büyüklüğü nedeniyle film yapmak mümkün değil elbette. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet .... olarak Dave söylüyor, sadece üzerinde kopya cant.
Bu DVD çapraz ve doğru çözümü ve boy oranı bulunan grubu bir dönüşüm programına ihtiyacınız olacaktır. DVDFab platin gibi bir program yapabilir ve yanında çok ama boş değil. Ben bir MPEG-4/H.264 MP4 dosyası gerekir inanıyoruz Benim Sistemi: Ev Yapı
|
|
| |||
| |||
| Sen Sothink DVD sökücü deneyebilirsiniz http://www.sothink.com/product/dvd-ripper/ Ben kullanmıştım, ben serbest düşünüyorum bir 30 günlük deneme, bu nedenle yeterince için yeterli olabilir birkaç DVD.
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| TMPGEnc Express bu da yapılır. Bir Nano'nun ekranı dosyalar oldukça küçük olacaktır ama 4GB video birçok saat tutun not! Ne zaman bu konuda bir iPod bir Sinemaskop Film inceleyen düşünüyorum tam olarak rahat değil! Bak Videora dahi.
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| lol kendimi uzak replys için teşekkürler uzun ama soluksuz ancak iyi bir 783mb video gelir işe yaradı; kullanmak Nero bir görüntü olarak ISO monte ISO oluşturmak için daemon'u araçları, Daha sonra DVD Decrypter görüntü, ve daha sonra kilidi kaldırmak için kullanabileceğiniz el ne kadar istediğiniz için, son videoyu dönüştürmek için artı U bir geri tutmak için bir DVD kaybetmek örtmek ISO devam edebilirsiniz. if I wasnt da söylemek üzgünüm ki ve oldukça iyi bir iPod Nano ve çıkan kişilere bilgi için, kendi marka yeni iPod Nano 4. Gen biri, onun bir 8GB bir 4GB olarak insanlar var |
|
| |||
| |||
| Başka bir platformda, iş için ödenen medya uyum ile ilgili bir sorun göremiyor musunuz yasal bir gri alan olsa. Bir çözüm gönderdiğiniz için teşekkür ederiz. |