![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| тільки що отримав нові IPOD Nano 4G і дивлячись їм копіювати DVD-мій на неї, щоб я міг дивитися їх на ходу. хочу знайти вільне програмне забезпечення, що допоможе мені в моїй копії DVD-моєму Ipod. або іншого способу зробити це в будь-якому випадку було б добре. |
|
| |||
| |||
| Ви не зможете знайти будь-яку безкоштовну для цього, але Con можете запустити версію тріщинами |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Warez т.д. тут не допускається, щоб поставити його на форумах, спасибо.
| |||
| |||
| Вибачте didnot Я знаю, що |
|
| |||
| |||
| Фільм DVD більш ніж 4 ГБ, щоб вона не підійде. Навіть якщо ви зменшіть його буде напруженим. Чи не впевнені, що це ще можна зробити фільм з-за розміру даних. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да .... як говорить Дейв, ви нахиляє просто скопіювати їх.
Вам знадобиться програма конверсії, яка конвертує DVD і встановити його на правильне дозвіл і співвідношення сторін. Така програма, DVDFab Platinum може зробити це і багато, крім того, але це не безплатно. Я вважаю, що необхідно MPEG-4/H.264 MP4 файлу Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| Ви можете спробувати Sothink DVD Ripper http://www.sothink.com/product/dvd-ripper/ Я використав це, я думаю, що вільні 30 денна пробна версія, так що це може бути достатнім для кількох DVD.
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| TMPGEnc Express буде це робити. Файли для екрану Nano буде дуже невеликим, але 4Gb не буде проводити багато годин відео! Коли ви думаєте про неї, перегляд фільму про Кінематографічний IPod це не зовсім зручно! Подивіться на Videora теж.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| LOL я працював його собі подяку за Replys намотаною хоча довгий, але воно виходить за добре 783mb Video; використовувати Nero створювати ISO, Mount ISO вигляді зображення на DAEMON Tools, А потім використовувати DVD Decrypter її розблокувати на зображенні, а потім використовувати ручник конвертувати відео в остаточному яким би ви хочете, плюс у можете зберегти ISO зберегти резервну копію Incase ви втрачаєте DVD. Вибачте, якщо я Wasn't Ment сказати, що і виходить непогано на IPOD NANO, а також інформацію для людей, його новий IPOD NANO 4 покоління, тому його не 8Gb 4Gb як люди говорять |
|
| |||
| |||
| Не бачу проблем з адаптацією носіїв ви заплатили за роботу на іншій платформі, хоча і правовій сфері сіркою. Дякуємо за рішення. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нові Ipod Nano 5-го покоління відео в комп'ютер і DVD з Ipod? | nulyjeyo | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 1 | 3 листопада 2009 16:18 |
| IPod Touch | evilfantasy | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 1 | 27 жовтня 2009 16:32 |
| Jailbreaking мій IPod Touch? | Haun | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 6 | 27 лютого 2009 15:02 |
| Трохи питання з однієї пісні на мій IPod | coldalarm | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 3 | 21 вересня 2007 09:48 |
| Ipod перетворювачів | Джунглі-bhoy | General Software чат | 18 | 23 серпня 2007 12:51 |
| Різьба Інструменти | |
| |