![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз сте имали тази "puter за около 4 години и винаги е работил добре. Просто напоследък съм започнал да се един странен проблем, когато играят на DVD. Звукът е интермитентна (2 секунди звук - 2 секунди мълчание и т.н.), плюс не картина. Това се случва с Windows Media Player или RealPlayer (и двата от които са работили добре). CD's играят правилно на същия диск. Аз бях се опита повторно инсталиране на софтуера, но това е направено нищо. Реших, че трябва да карам така купих друг. Но не, все още същия проблем. : ( Тогава се опита да видите използвайки DVD Свиване и Мда, картината е видима. Hmmm. Някой виждал problme преди или имате някакви идеи? Много благодаря. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Истински или копиране на DVD.
| |||
| |||
| Благодаря за въпроса. Истински. Странно нали? |
|
| |||
| |||
| Ококорен "АСЕ Кодек Pack" и инсталирате това. В случай, сортиране него. |
|
| |||
| |||
| Благодаря за помощта ви. Опитах, но не да го поправим |
|
| |||
| |||
| Опитайте с пускане на DVD дискове с VLC плеър, това е един от най-добрите медийни плейъри и играе нещо, което ще се изключи, че е кодек / mplayer проблем. Ако не, че актуализацията звук и графики шофьори. |
|
| |||
| |||
| Здравей Дейв, Много благодаря, че работи Всякакви други идеи защо Windows н.п. & RealPlayer все още не работят? През това време, аз ще се опитаме повторно инсталиране RP и я дам друг вървим. |
|
| |||
| |||
| Звучи като кодек проблем, освен себе си главоболието и просто използвайте VLC Player, 99% от други хора, просто го правиш. |
|
| |||
| |||
| Много благодаря Дейв. Велик съвет. Аз определено ще продължи да го използва. |
|
| |||
| |||
| Вие сте добре дошли! Как работи е VLC Player е направено всичко, за да играят, DVD, MP3, mp4 др RealPlayer е направено за realmedia файлове и Windows M WMP плеър за файлове, като в резултат на тези други играчи необходимостта от добавяне на софтуер (кодеци), за да прави други файлове работа, а понякога и те просто не играят топката. |