![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jsem musel toto 'čové pro asi 4 roky a vždy pracoval v pořádku. Zcela nedávno jsem začal dostává podivný problém při přehrávání DVD. Zvuk je přerušovaný (2 sekundy zvuku - 2 sekundy mlčení atd.), a navíc bez obrázku. To se děje s Windows Media Player nebo RealPlayer (oba z nich používá k práci pokuty). CD hrát správně na stejném disku. Jsem se pokusil znovu-instalaci software, ale to nic. Myslel jsem, že je třeba se řídit, tak jsem koupil jinou. Ale ne, stále stejný problém. : ( I poté se snažil zobrazit pomocí DVD Smršťovací, a ano, na obrázku je vidět. hmmm. Viděl někdo tento problme před nebo pokud máte nějaké nápady? Děkuji. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pravý nebo kopírování DVD.
| |||
| |||
| Díky za otázku. Originální. Divné co? |
|
| |||
| |||
| Třeštit 'ACE Codec Pack' a nainstalovat. By měly třídit. |
|
| |||
| |||
| Děkujeme za vaši pomoc. Pokoušel, ale není to spraví |
|
| |||
| |||
| Zkuste provozovat pomocí DVD přehrávač VLC, je to jeden z nejlepších přehrávačů médií a hraje cokoli, aby se vyloučila tím kodek / mplayer problém. Není-li tuto aktualizaci zvukové a grafické ovladače. |
|
| |||
| |||
| Ahoj Dave, Děkuji, že funguje Jakékoli další nápady, proč Windows MP & RealPlayer stále nefungují? Mezitím jsem si zkusit znovu-instalaci RP a dát jí jiný jít. |
|
| |||
| |||
| Zní to jako kodek problém, ušetřit si na bolesti hlavy a stačí použít přehrávač VLC, 99% ostatních lidí, že to prostě udělat. |
|
| |||
| |||
| Děkuji Dave. Velké rady. Já se určitě budou i nadále používat. |
|
| |||
| |||
| Jste vítáni! Jak to funguje, je přehrávač VLC bylo hrát o všechno, DVD, MP3, MP4 atd. RealPlayer byl proveden na souboru RealMedia a Windows M Player pro wmp souborů, jako výsledek těchto ostatní hráči potřebují doplnit o software (kodeky), aby ostatní soubory práce a někdy prostě nehrají míč. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Hlavní panel Udržuje se objevovat během přehrávání | Jack06 | Multimedia & Kodeky | 0 | 25.srpna 2009 15:23 |
| Pomalé Laggy Youtube HD přehrávání na 3GHz CPU | anthonyla65 | Multimedia & Kodeky | 2 | 18. duben 2009 14:55 |
| Funny audio přehrávání po přeinstalování Windows | engelcain | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 3 | 11. prosinec 2008 08:20 |
| Slabé Video | RB211 | Multimedia & Kodeky | 4 | 2. listopadu 2008 07:19 |
| Jak zlepšit přehrávání DVD? | jimmy_fowler | Drives & Removable Media | 4 | 14. Červenec 2007 02:33 |
| Thread Nástroje | |
| |