![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω είχε αυτό το «υπολογιστή για περίπου 4 έτη και τα πάντα λειτούργησαν καλά. Μόλις πρόσφατα, άρχισαν να έχω ένα παράξενο πρόβλημα κατά την αναπαραγωγή του DVD. Ο ήχος είναι διαλείπουσα (2 δευτερόλεπτα ήχου - 2 δευτερόλεπτα σιωπής, κλπ.), καθώς δεν εικόνα. Αυτό συμβαίνει με το Windows Media Player ή το RealPlayer (και τα δύο από τα οποία χρησιμοποιούνται για την εργασία προστίμου). CD παίξουμε σωστά στην ίδια μονάδα δίσκου. Έχω δοκιμάσει εκ νέου την εγκατάσταση του λογισμικού, αλλά αυτό δεν έχει κάνει τίποτα. Σκέφτηκα ότι πρέπει να είναι η μετάδοση της κίνησης έτσι αγόρασα άλλο. Αλλά δεν, ακόμα το ίδιο πρόβλημα. : ( Στη συνέχεια, προσπαθήσαμε να προβάλετε χρησιμοποιώντας DVD Shrink, και Ναι, η εικόνα είναι ορατή. hmmm. Δει κανείς αυτό το problme πριν ή έχει καμία ιδέα; Ευχαριστώ πολύ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γνήσιο αντίγραφο ή DVD.
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για την ερώτηση. Γνήσιο. Παράξενο ε; |
|
| |||
| |||
| Γουρλώνω "ACE Codec Pack» και ότι η εγκατάσταση. Σε αυτό το είδος. |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας. Προσπάθησα, αλλά δεν το διορθώσω |
|
| |||
| |||
| Δοκιμάστε τη λειτουργία του DVD που χρησιμοποιούν VLC player, είναι ένα από τα καλύτερα μέσα ενημέρωσης παίκτες και παίζει τα πάντα, ότι θα πρέπει να αποκλείσει έναν κωδικοποιητή / mplayer θέμα. Διαφορετικά ενημέρωση ήχο και γραφικά οδηγούς. |
|
| |||
| |||
| Hi Dave, Ευχαριστώ πολύ, ότι τα έργα Οποιεσδήποτε άλλες ιδέες γιατί τα Windows MP & RealPlayer ακόμα δεν λειτουργεί; Στο μεταξύ, θα προσπαθήσει εκ νέου την εγκατάσταση και RP δώσει πάει άλλο. |
|
| |||
| |||
| Ακούγεται σαν έναν κωδικοποιητή θέμα, εκτός από τον εαυτό σου τον πονοκέφαλο και μόνο χρήση VLC player, το 99% των άλλων ανθρώπων που κάνουν ακριβώς. |
|
| |||
| |||
| Πολλές ευχαριστίες Dave. Μεγάλη συμβουλές. Εγώ σίγουρα θα συνεχίσουν να το χρησιμοποιούν. |
|
| |||
| |||
| Είστε ευπρόσδεκτοι! Πώς λειτουργεί το VLC player για να παίξει τα πάντα, DVD, MP3, MP4, κλπ. RealPlayer έγινε και για τα αρχεία των Windows realmedia M Player για WMP αρχεία, με αποτέλεσμα οι άλλοι φορείς πρέπει να προσθέσετε λογισμικού (codecs) για να κάνουν άλλα αρχεία εργασίας και μερικές φορές απλώς δεν παίζουν μπάλα. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Taskbar Keeps Popping Up κατά την αναπαραγωγή | Jack06 | Multimedia & Codecs | 0 | 25 Αυγούστου 2009 15:23 |
| Αργή Laggy Youtube HD Playback σε 3GHz CPU | anthonyla65 | Multimedia & Codecs | 2 | 18 Απρ 2009 14:55 |
| Αστεία αναπαραγωγή ήχου μετά την επανεγκατάσταση των Windows | engelcain | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 3 | 11 Δεκ. 2008 08:20 |
| Κακή αναπαραγωγής βίντεο | RB211 | Multimedia & Codecs | 4 | 2η Νοεμβρίου 2008 07:19 |
| Πώς μπορεί να βελτιωθεί η αναπαραγωγή DVD; | jimmy_fowler | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 4 | 14 Ιουλ 2007 02:33 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |