![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam imao taj 'puter za oko 4 godine i njegovih uvijek radili dobro. Pravedan u zadnje vrijeme sam počeo uzimajući stran problem kada igrate DVD-ove. Zvuk je isprekidan (2 sekunde zvuka - 2 sekunde tišine itd), plus nema slike. To se događa s Windows Media Player ili RealPlayer (oba od kojih se koriste za rad u redu). CD's play točno na istom disku. Ive 'pokušao ponovno instaliranje softvera, ali to je učinio ništa. Sam shvatio da se mora voziti pa sam kupio drugi. Ali ne, i dalje je isti problem. : ( Ja pokušao to pogled koristite DVD Stisni i yup, slika je vidljiva. hmmm. Problme itko vidio ovo prije ili imati bilo koji ideja? Mnogobrojan hvala. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pravi ili kopiranje DVD-a.
| |||
| |||
| Hvala na pitanju. Pravi. Čudno ha? |
|
| |||
| |||
| Zrikav 'ACE Codec Pack ", a da instalirati. Trebali razvrstati ga. |
|
| |||
| |||
| Thanks for your help. Pokušao Internet, ali to ne riješi |
|
| |||
| |||
| Pokušajte pokrenuti pomoću VLC player DVD-a, to je jedan od najboljih medija i igrača igra ništa, da će ona biti iskljuccio kodek / mplayer tema. Ako to nije slućaj ažurirajte zvuk i grafiku vozača. |
|
| |||
| |||
| Dave Hi, Mnogobrojan hvala, koja radi Bilo koja druga ideja zašto Windows MP & RealPlayera još uvijek ne radi? U međuvremenu, ja ću probati ponovno instaliranje RP i dati ga drugom ići. |
|
| |||
| |||
| Zvuči kao kodek tema, spasi sam sebe na glavobolju i samo koristiti VLC player, 99% ostalih ljudi upravo to. |
|
| |||
| |||
| Mnogobrojan hvala Dave. Odličan savjet. Ja ću definitivno nastaviti koristiti ga. |
|
| |||
| |||
| You're welcome! Kako to radi je VLC player je sve to igra, dvd, mp3, mp4, itd. RealPlayer je za RealMedia datoteke M Player i Windows datoteka za wmp, kao rezultat ove druge igrače trebate dodati na softver (codec) da rade druge datoteke, a ponekad ih jednostavno ne igraju loptu. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Programska traka uspomena iskakanje settle tijekom reprodukcije | Jack06 | Multimedija i kodeci | 0 | 25 kolovoz 2009 15:23 |
| Sporo Laggy Youtube HD reprodukcija na 3GHz CPU | anthonyla65 | Multimedija i kodeci | 2 | 18. travanj 2009 14:55 |
| Funny audio reprodukcije nakon ponovne instalacije sustava Windows | engelcain | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 3 | 11. prosinac 2008 08:20 |
| Slabo Video reprodukcija | RB211 | Multimedija i kodeci | 4 | 2. studeni 2008 07:19 |
| Kako poboljšati DVD reprodukcija? | jimmy_fowler | Drives & Izmjenjivi mediji | 4 | 14. srpnja 2007 02:33 |
| Thread Tools | |
| |