![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én is ezt a "számítógépes mintegy 4 év, és mindig működött jól. A közelmúltban már megkezdte kapok egy furcsa probléma, amikor DVD-t játszik. A hang intermittáló (2 másodperces hang - 2 másodperc csend, stb), plusz nincs kép. Ez történik a Windows Media Player vagy RealPlayer (mindkettő mely jól működik). CD play pontosan ugyanazon a meghajtón. Megpróbáltam újra telepíti a szoftvert, de ez semmit sem tett. Rájöttem, hogy kell a meghajtó így vettem egy másik. De nem, még mindig ugyanazt a problémát. : ( Aztán próbált megnézni segítségével DVD Shrink, és yup, a képen látható. hmmm. Látta ezt problme előtt, vagy bármilyen ötleted? Sok köszönet. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Valódi vagy DVD másolat.
| |||
| |||
| Kösz a kérdést. Valódi. Fura mi? |
|
| |||
| |||
| Goggle "ACE Codec Pack", és telepítse ezt. Amennyiben ez a fajta. |
|
| |||
| |||
| Köszönöm a segítséget. Próbáltam, de nem fix it |
|
| |||
| |||
| Próbálja ki fut a DVD-k felhasználásával VLC player, ez az egyik legjobb médialejátszók és játszik valamit, hogy zárja ki azt, hogy a codec / mplayer kérdés. Ennek hiányában nem frissíti hang-és grafikus illesztőprogramok. |
|
| |||
| |||
| Szia Dave, Nagyon köszönöm, hogy működik Minden egyéb ötletek, miért Windows MP + RealPlayer még mindig nem működik? Közben megpróbálom újra telepítése RP és egy másik megy. |
|
| |||
| |||
| Úgy hangzik, mint egy codec probléma, kivéve magát a fejfájás és csak használ VLC player, 99%-a más emberek csak tehetem. |
|
| |||
| |||
| Köszönet Dave. Nagy tanács. Én biztosan továbbra is használhatják azt. |
|
| |||
| |||
| You're welcome! Hogyan működik a VLC player készült játszani mindent, DVD, mp3, mp4, stb RealPlayer készült RealMedia fájlokat és a Windows M Player wmp fájlokat, így ezek más szereplők szüksége hozzátoldjunk szoftver (kodek), hogy a munka és egyéb fájlok néha csak nem játszanak labdát. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Tálcán Keeps felbukkanó lejátszás közben | Jack06 | Multimédia és kodekek | 0 | Augusztus 25, 2009 15:23 |
| Lassú Laggy Youtube HD lejátszás egy 3GHz CPU | anthonyla65 | Multimédia és kodekek | 2 | 18. április 2009 14:55 |
| Vicces hanglejátszást után a Windows újratelepítése | engelcain | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 3 | 11. december 2008 08:20 |
| Szegény Video lejátszás | RB211 | Multimédia és kodekek | 4 | 2. november 2008 07:19 |
| Hogyan lehet javítani a DVD lejátszást? | jimmy_fowler | Drives & Removable Media | 4 | 14. július 2007 02:33 |
| Téma eszközök | |
| |