![]() |
|
| |||
| |||
| אני כבר היה 'puter של כ 4 שנים, את תמיד עובד בסדר. רק לאחרונה, אני כבר התחלתי לקבל בעיה מוזרה כאשר ה-DVD של משחק. הצליל הוא סרוגי (2 קולות שניות - 2 שניות שתיקה וכו '), ועוד לא בתמונה. זה קורה ב-Windows Media Player או RealPlayer (שניהם השתמשו בו לעבוד בסדר). תקליטורים לשחק בצורה נכונה על אותו כונן. ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה אבל זה עשה כלום. חשבתי שהיא צריכה להיות על הכונן כך קניתי עוד. אבל לא, עדיין אותה בעיה. : ( אז ניסית לצפות ב-DVD באמצעות הפסיכולוג, ו Yup, התמונה גלוי. Hmmm. מישהו ראה את זה לפני problme או אם יש לך רעיונות? הרבה תודה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מקוריים או להעתיק תקליטורי DVD.
| |||
| |||
| תודה על השאלה. מקורי. מוזר הא? |
|
| |||
| |||
| Goggle 'ACE Codec Pack' ולהתקין את זה. כדאי למיין את זה. |
|
| |||
| |||
| תודה על העזרה. ניסית את זה, אבל זה לא לתקן את זה |
|
| |||
| |||
| נסה להפעיל את תקליטורי DVD באמצעות נגן VLC, זה אחד של מיטב נגני מדיה ו משחק כלום, זה יהיה להוציא מכלל זה להיות codec / mplayer בעיה. אי עדכון זה נשמע וגרפיקה הנהגים. |
|
| |||
| |||
| היי דייב, הרבה תודה, זה עובד יש לך רעיונות אחרים למה RealPlayer & MP-Windows עדיין לא עובד? בינתיים, אני מתכוון לנסות להתקין מחדש RP ותציג אותו אחר ללכת. |
|
| |||
| |||
| נשמע כמו בעיה-Codec, שמור על עצמך ועל הראש פשוט להשתמש בנגן VLC, 99% של אנשים אחרים פשוט לעשות את זה. |
|
| |||
| |||
| הרבה תודה דייב. עצה מצויינת. אני בהחלט להמשיך להשתמש בו. |
|
| |||
| |||
| אתה מוזמן! איך זה עובד הוא שחקן VLC נעשה הכל כדי לשחק, DVD, MP3, MP4 וכו ' RealPlayer נעשתה עבור realmedia קבצים ו-Windows ז Player עבור WMP קבצים, כתוצאה אלה שחקנים אחרים צריך להוסיף על התוכנה (רכיבי codec) כדי להפוך קבצים אחרים בעבודה ולפעמים הם פשוט לא לשחק בכדור. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שורת המשימות שומר צצות במהלך השמעה | Jack06 | מולטימדיה רכיבי Codec | 0 | 25 אוגוסט 2009 15:23 |
| לאט Laggy Youtube HD הקרנה על CPU 3GHz | anthonyla65 | מולטימדיה רכיבי Codec | 2 | 18 אפריל 2009 14:55 |
| מצחיק השמעת השמע לאחר התקנה מחדש של Windows | engelcain | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 3 | 11th דצמבר 2008 08:20 |
| וידאו ירודה השמעה | RB211 | מולטימדיה רכיבי Codec | 4 | 2nd נובמבר 2008 07:19 |
| כיצד לשפר השמעה ב-DVD? | jimmy_fowler | כוננים & נשלפת | 4 | 14th יולי 2007 02:33 |
| שרשרת כלים | |
| |