![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turėjau tai "kompiuterinės apie 4 metus ir jos visada dirbo puikiai. Visai neseniai aš pradėjo gauti keista problema, kai žaidžia DVD. Garsas su pertrūkiais (2 sekundes garso - 2 sekundžių tylos ir tt), plius ne vaizdą. Tai atsitinka su Windows Media Player "arba" RealPlayer "(abu įpratę dirbti gerai). CD's play teisingai tame pačiame diske. Bandžiau iš naujo įdiegti programinę įrangą, tačiau tai nepadarė nieko. I figured reikia vairuoti, kad aš nusipirkau kitą. Bet ne, vis dar ta pati problema. : ( Tada aš bandėte peržiūrėti, naudojant DVD Shrink ir Yup, nuotrauka yra matoma. Hmmm. Anybody seen this problme prieš ar turite idėjų? Many thanks. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tikras ar nukopijuoti DVD.
| |||
| |||
| Ačiū už klausimą. Autentiška. Strange huh? |
|
| |||
| |||
| Ieplests "ACE Codec Pack" ir įdiegti, kad. Jei rūšiuoti. |
|
| |||
| |||
| Thanks for your help. Išbandžiau, bet nepadeda |
|
| |||
| |||
| Pabandykite paleisti DVD naudojant VLC player, jis yra vienas geriausių grotuvų ir vaidina nieko, kad bus paneigti tai yra kodekas / mplayer klausimas. To nepadarius, atnaujinta garso ir vaizdo tvarkykles. |
|
| |||
| |||
| Hi Dave, Ačiū, kad darbai Kitokių idėjų, kodėl "Windows MP ir" RealPlayer dar neveikia? Tuo tarpu, aš pabandyti iš naujo įdiegti RP ir suteikti jai kitą eiti. |
|
| |||
| |||
| Panašiai skambanti kodekas problema, sutaupyti sau galvos ir tiesiog naudoti VLC grotuvą, 99% kitų žmonių tiesiog daryti. |
|
| |||
| |||
| Many thanks Dave. Didžiosios patarimų. Aš būtinai ir toliau jį naudoti. |
|
| |||
| |||
| You're welcome! Kaip tai veikia yra VLC grotuvo buvo atlikti viską, DVD, MP3, MP4 ir tt "RealPlayer" buvo numatyta REALMEDIA failus ir "Windows" M Player, WMP failus, rezultatas tie kiti dalyviai turi įdėti į programinės įrangos (kodekas), kad kiti failai darbą, o kartais jie tiesiog negali žaisti kamuolys. |