![]() |
|
| |||
| |||
| Man bija šī "datora apmēram 4 gadus, un tās vienmēr ir strādājuši labi. Pavisam nesen esmu sācis iegūt dīvaina problēma, ja spēlē DVD's. Skaņa ir intermitējošs (2 sekundes skaņa - 2 sekundes klusums, utt), plus nav attēlu. Tas notiek ar Windows Media Player vai RealPlayer (kas abi izmanto, lai darbs fine). CD spēlēt pareizi paša diska. I've tried re-instalējot programmatūru, bet tas ir darīts nekas. Es datiem ir jābūt vadīt tik nopirku citu. Bet nē, tomēr pati problēma. : ( Es tad mēģināju skatīt, izmantojot DVD Shrink un Yup, aina ir redzama. hmmm. Kāds redzējis šo problme pirms vai ir kādas idejas? Many thanks. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Īsta vai kopēt DVD.
| |||
| |||
| Paldies par jautājumu. Genuine. Dīvaini Huh? |
|
| |||
| |||
| Goggle "ACE Codec Pack" un instalējiet to. Vajadzētu sakārtot to. |
|
| |||
| |||
| Thanks for your help. Izmēģināju, bet tas nav salabot |
|
| |||
| |||
| Sāciet DVD, izmantojot VLC player, tas ir viens no labākajiem media players un spēlē kaut ko, kas izslēdz ar to kodeku / mplayer jautājums. Ja tas nav update skaņas un grafikas draiverus. |
|
| |||
| |||
| Hi Dave, Liels paldies, ka darbi Jebkuras citas idejas kāpēc Windows MP & RealPlayer joprojām nestrādā? Ar laiku, es mēģināšu atkārtoti uzstādot RP un piešķir tai vēl iet. |
|
| |||
| |||
| Izklausās kodeku izdot, saglabāt sevi galvassāpes un vienkārši lietot VLC player, 99% citu cilvēku vienkārši darīt. |
|
| |||
| |||
| Many thanks Dave. Great konsultācijas. Es noteikti turpināt to izmantot. |
|
| |||
| |||
| You're welcome! Kā tas darbojas, ir VLC spēlētājs tika veikts, lai atskaņotu visu, dvd, mp3, mp4 utt RealPlayer tika veiktas realmedia failus un Windows M Player wmp failus, kā rezultātā šiem citiem spēlētājiem nepieciešams pievienot uz programmatūru (kodekus) veikt citus failus darbu, un dažreiz tie vienkārši nav spēlēt bumbu. |
![]() |
|
| Bookmarks |