![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am avut acest "puter de aproximativ 4 ani şi a lucrat întotdeauna bine. Doar recent, am început să fac un ciudat problemă la redarea de DVD. Sunetul este intermitentă (2 secunde de sunet - 2 secunde tăcere, etc), la care se adaugă nici o imagine. Acest lucru se întâmplă cu Windows Media Player sau RealPlayer (ambele din care a folosit pentru a lucra bine). CD-ul a juca corect pe acelaşi disc. Am incercat re-a instala software-ul, dar acest lucru a facut nimic. M-am gândit că trebuie să fie de unitate, aşa că am cumpărat un alt. Dar nu, încă de aceeaşi problemă. : ( Am încercat apoi să vizualizaţi utilizând DVD psihiatru, şi Yup, imaginea este vizibilă. Hmmm. Oricine văzut acest problme înainte sau au nici o idee? Multe mulţumiri. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Original sau copie DVD-uri.
| |||
| |||
| Multumesc pentru intrebare. Genuine. Ciudat nu? |
|
| |||
| |||
| Ochelari de cal "ACE Codec Pack" şi că a instala. Ar trebui să-l fel. |
|
| |||
| |||
| Mulţumesc pentru ajutor. Am încercat, dar nu se repara |
|
| |||
| |||
| Încercaţi să rulaţi de DVD-uri, folosind VLC player, este unul dintre cele mai bune media playere şi joacă nimic, că se va exclude a fi un codec / mplayer problema. În caz că actualizare driverele de sunet si grafica. |
|
| |||
| |||
| Max Dave, Multe mulţumiri, care funcţionează Orice alte idei de ce Windows MP & RealPlayer încă nu funcţionează? Între timp, voi încerca re-instalarea RP şi dă-un alt plec. |
|
| |||
| |||
| Pare a fi un codec problemă, salvaţi-vă de dureri de cap şi să folosesc VLC player, 99% din alte persoane să facă asta. |
|
| |||
| |||
| Multe mulţumiri Dave. Marea sfaturi. Eu voi continua cu siguranţă să-l folosească. |
|
| |||
| |||
| Va asteptam cu drag! Cum funcţionează este player VLC a fost făcută pentru a juca totul, DVD, MP3, MP4, etc RealPlayer a fost făcută pentru realmedia fişierele şi Windows M wmp Player pentru imagini, ca urmare aceste nevoie de a adăuga alţi jucători de pe software-ul (codec) pentru a face alte fişiere de lucru şi, uneori, ei doar nu joacă mingea. |