![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Jsem musel toto 'tačové pre asi 4 roky a vždy pracoval v poriadku. Celkom nedávno som začal dostáva podivný problém pri prehrávaní DVD. Zvuk je prerušovaný (2 sekundy zvuku - 2 sekundy mlčania atď), a naviac bez obrázkov. To sa deje s Windows Media Player alebo RealPlayer (oba z nich používa na prácu pokuty). CD hrať správne na rovnakom disku. Som sa pokúsil znovu-inštaláciu software, ale to nič. Myslel som, že je potrebné sa riadiť, tak som kúpil inú. Ale nie, stále rovnaký problém. : ( I potom sa snažil zobraziť pomocou DVD Zmršťovacie, a áno, na obrázku je vidieť. hmmm. Videl niekto tento problem pred alebo ak máte nejaké nápady? Děkuji. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pravý alebo kopírovanie DVD.
| |||
| |||
| Vďaka za otázku. Originálne. Divné čo? |
|
| |||
| |||
| Třeštit 'ACE Codec Pack' a nainštalovať. By mali triediť. |
|
| |||
| |||
| Ďakujeme za vašu pomoc. Pokoušel, ale nie je to spraví |
|
| |||
| |||
| Skúste prevádzkovať pomocou DVD prehrávač VLC, je to jeden z najlepších prehrávačov médií a hrá čokoľvek, aby sa vylúčila tým kodek / mplayer problém. Ak túto aktualizáciu zvukové a grafické ovládače. |
|
| |||
| |||
| Ahoj Dave, Ďakujem, že funguje Akékoľvek ďalšie nápady, prečo Windows MP & RealPlayer stále nefungujú? Medzitým som si skúsiť znovu-inštaláciu RP a dať jej iný ísť. |
|
| |||
| |||
| Znie to ako kodek problém, ušetriť si na bolesti hlavy a stačí použiť prehrávač VLC, 99% ostatných ľudí, že to jednoducho urobiť. |
|
| |||
| |||
| Děkuji Dave. Veľkej rady. Já sa určite budú aj naďalej používať. |
|
| |||
| |||
| Ste vítaní! Ako to funguje, je prehrávač VLC bolo hrať o všetko, DVD, MP3, MP4, atď RealPlayer bol vykonaný na súbore RealMedia a Windows M Player pre wmp súborov, ako výsledok týchto ostatní hráči potrebujú doplniť o softvér (kodeky), aby ostatné súbory práce a niekedy jednoducho nehrajú loptu. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Hlavný panel Udržiava sa objavovať počas prehrávania | Jack06 | Multimedia & Kodeky | 0 | 25.srpna 2009 15:23 |
| Pomalé lägga Youtube HD prehrávanie na 3GHz CPU | anthonyla65 | Multimedia & Kodeky | 2 | 18. apríl 2009 14:55 |
| Funny audio prehrávania po preinštalovaní Windows | engelcain | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 3 | 11. december 2008 08:20 |
| Slabá Video | RB211 | Multimedia & Kodeky | 4 | 2. novembra 2008 07:19 |
| Ako zlepšiť prehrávanie DVD? | jimmy_fowler | Drives & Removable Media | 4 | 14. Júl 2007 02:33 |
| Thread Tools | |
| |