![]() |
|
| |||
| |||
| Ben yaklaşık 4 yıl ve her zaman çalışıyor bu 'puter aldık. Daha yakınlarda, ben çalarken garip bir sorun başladı sonra DVD. Ses (2 saniye ses - 2 saniye sessizlik vb), artı hiçbir resmi intermitan olduğunu. Bu, Windows Media Player veya RealPlayer ile olur (her ikisi de iyi iş için kullanılır). Aynı sürücü doğru CD oyunu. Ben tekrar denedim-yazılım yükleme ama bu hiçbir şey yapmadı. Bu sürücü bu nedenle başka bir satın gerektiğini düşündüm. Ama hayır, yine aynı sorun. : ( Daha sonra DVD küçültülsün kullanarak görüntülemek için, denenmiş ve evet, resim görünür. Hmmm. Herkes önce veya herhangi bir fikir bu problme gördün mü? Çok teşekkürler. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Veya kopya DVD'leri Orijinal.
| |||
| |||
| Soru için teşekkür ederiz. Orijinal. Garip değil mi? |
|
| |||
| |||
| Fırlama 'ACE Codec Pack' ve yükleyin. Bu tür gerekir. |
|
| |||
| |||
| Thanks for your help. Denedim, ama o çözülmezse |
|
| |||
| |||
| Ve DVD'ler VLC oyuncu kullanarak çalışan çalışın, en iyi medya oynatıcılar ve çalar şey, dışarı da olan bir codec / MPlayer sorun kural olacak's. Bu güncelleştirmeyi ses ve grafik sürücüleri Failing. |
|
| |||
| |||
| Merhaba Dave Çalışan Many thanks, Başka bir fikir neden Windows MP ve RealPlayer hala işe yaramazsa? Bu arada, tekrar deneyin edeceğiz-RP yüklemek ve git başka bir ver. |
|
| |||
| |||
| Bir codec sorunu gibi, kendinize ve baş ağrısı kaydetmek sadece sadece yapmak VLC oyuncu, diğer insanların% 99 kullanım Sesler bu. |
|
| |||
| |||
| Many thanks Dave. Büyük tavsiye. Kesinlikle kullanmaya devam edecek. |
|
| |||
| |||
| You're welcome! Nasıl çalışıyor VLC oyuncu her şeyi, DVD, MP3, MP4 vb çalmak için yapılmış RealPlayer WMP dosyalar için RealMedia dosyalarını ve Windows E Player için, bu diğer oyuncular yazılım ve diğer dosyalar çalışması için bazen sadece top oynamak değildir (codec) eklemek gerekir bir sonucu olarak yapılmıştır. |
![]() |
|
| Bookmarks |