![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я був цієї "комп'ютерної близько 4 років, і його завжди працювала добре. Зовсім недавно я почав отримувати дивні проблеми, коли грав DVD. Звук періодично (через 2 секунди звук - 2 секунд мовчання і т.д.), а не зображення. Це трапляється з Windows Media Player і RealPlayer (обидві з яких використовуються для робіт штрафу). КР грати правильно, на одному диску. Я намагався переустановки програмного забезпечення, але це не було зроблено нічого. Я вирішив, повинно бути диску, так я купив іншу. Але ні, все та ж проблема. : ( Потім я спробував переглядати за допомогою DVD Shrink, і Yup, малюнок видно. Хммм. Хто-небудь бачив цю problme до або є якісь ідеї? Большое спасибо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Справжнє або копіювання DVD.
| |||
| |||
| Спасибо за вопрос. Справжнє. Дивно так? |
|
| |||
| |||
| Goggle 'ACE Codec Pack і встановіть його. Якщо розбиратися. |
|
| |||
| |||
| Дякуємо за вашу допомогу. Пробував, але це не виправити |
|
| |||
| |||
| Спробуйте запустити DVDs допомогою VLC Player, це одна з кращих медіа-плеєрів і відіграє все, що буде виключено при тому Codec / MPlayer питання. В іншому випадку звук і графіка оновлення драйверів. |
|
| |||
| |||
| Привіт Дейв, Велике спасибі, що роботи Будь-які інші ідеї, чому Windows MP & RealPlayer, як і раніше не працюють? У той же час, я постараюся перенастроювання РП і спробуйте ще йти. |
|
| |||
| |||
| Схоже, кодеки, врятувати себе від головного болю і використовувати тільки VLC Player, 99% інших людей просто зробити. |
|
| |||
| |||
| Велике спасибі Дейв. Великий поради. Я безумовно буду продовжувати її використовувати. |
|
| |||
| |||
| Будь-ласка! Як це працює VLC Player це було зроблено, щоб зіграти всі, DVD, MP3, MP4 т.д. RealPlayer було зроблено для RealMedia файлів і Windows М програвача WMP файли, як результат цих іншим гравцям необхідно додати на програмне забезпечення (кодеків) для роботи інших файлах, а іноді вони просто не грати в м'яч. |