menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

Dvd přehrávač & ripper

Reply

Thread Nástroje
Old 12. října 2008, 21:03
Nový člen skupiny

Default Dvd přehrávač & ripper

Mám zájem o DVD přehrávač pro můj počítač, jsem se pokusil Cyberlink PowerDVD 8 & didnt 'práce, dvd přehrávač x pracoval dobře, GOM je mi problémy hned, I didn't like VCL, av dvd přehrávač morpher je trochu divný pro mě. nemůže pochopit, jak to udělat dvd do jiného formátu.

tak jako tak, jsem také hledal způsob, jak zkopírovat DVD nebo ji do jiné video verzi.

nějakou radu?
Old 13. října 2008, 02:42
Moderátor skupiny

Už jste vyzkoušeli Nero?

Můj systém: Některé další milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základní deska:
BIOSTAR TPower I45
Paměť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chlazení:
Big Typhoon VX
Síť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokoúhlý 1680 x 105
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 13. října 2008, 08:59
Nový člen skupiny

příliš drahé. Hledám něco To není příliš drahé a není bloatware.
Old 13. října 2008, 09:13
Dárce Skupina

FAB HD DVD Decrypter je skvělé pro párání kopírování, kopírování segmentů, prostě audio, video apod. A právě volný. (pokud chcete všechno nabízené)

Ale nemyslím si, že ji přeměňuje.

Chcete-li konvertovat mezi formáty I use Jakékoliv Video Converter, Což je nejlepší, co jsem mohl najít zdarma.

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Need DVD Ripper My Favourite filmy? chase2009 Multimedia & Kodeky 1 11.listopadu 2009 13:41
MP4 přehrávač? VJH Multimedia & Kodeky 9 29. ledna 2009 09:19
Hledáte DVD ripper software! Tribune Obecné Software Chat 2 26. února 2008 04:22
DVD Reader Vs Ripper software pvkemail Multimedia & Kodeky 1 14. leden 2008 09:10
Pomoc s MP3 přehrávačem beepalm Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 3 1. ledna 2008 17:25
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.