![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám zájem o DVD přehrávač pro můj počítač, jsem se pokusil Cyberlink PowerDVD 8 & didnt 'práce, dvd přehrávač x pracoval dobře, GOM je mi problémy hned, I didn't like VCL, av dvd přehrávač morpher je trochu divný pro mě. nemůže pochopit, jak to udělat dvd do jiného formátu. tak jako tak, jsem také hledal způsob, jak zkopírovat DVD nebo ji do jiné video verzi. nějakou radu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Už jste vyzkoušeli Nero?
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| příliš drahé. Hledám něco To není příliš drahé a není bloatware. |
|
| |||
| |||
| FAB HD DVD Decrypter je skvělé pro párání kopírování, kopírování segmentů, prostě audio, video apod. A právě volný. (pokud chcete všechno nabízené) Ale nemyslím si, že ji přeměňuje. Chcete-li konvertovat mezi formáty I use Jakékoliv Video Converter, Což je nejlepší, co jsem mohl najít zdarma.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Need DVD Ripper My Favourite filmy? | chase2009 | Multimedia & Kodeky | 1 | 11.listopadu 2009 13:41 |
| MP4 přehrávač? | VJH | Multimedia & Kodeky | 9 | 29. ledna 2009 09:19 |
| Hledáte DVD ripper software! | Tribune | Obecné Software Chat | 2 | 26. února 2008 04:22 |
| DVD Reader Vs Ripper software | pvkemail | Multimedia & Kodeky | 1 | 14. leden 2008 09:10 |
| Pomoc s MP3 přehrávačem | beepalm | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 3 | 1. ledna 2008 17:25 |
| Thread Nástroje | |
| |